„21 de ani de când am luat decizia să scap de suta de kilograme”. Dieta cu care Irina Reisler și-a schimbat complet viața

Irina Reisler a reușit, în urmă cu 21 de ani, să slăbească 50 de kilograme. Iată cum arată viața ei acum, dar și ce implică dieta pe care a urmat-o. 


„21 de ani de când am luat decizia să scap de sută de kilograme. 20, de când am reușit să slăbesc aproape 50 de kilograme. În fiecare vara, la final de iunie, sărbătoresc a două mea viață. 

 Și trimit "mulțumesc"-uri  multe acolo, sus, pentru că am primit puterea, răbdarea și îngăduință de a-mi schimbă viață toată - pe principiul "nici un lucru bun nu vine niciodată singur", nu doar greutatea s-a schimbat, ci... totul. 

 Povestea o știți, am pus-o pe tavă în zeci de emisiunile tv, pe site-ul meu, în interviuri și în cartea “De la 100, la 50 de kilograme. Vreau, pot, fac, pentru că merit!”, cu tot tacâmul: regim, menținere, reguli de la care nu mă abat de 20 de ani, mărturiile altor oameni care și-au găsit inspirația în povestea mea, mă rog, am povestit de-a fir a par, poate chiar cu prea multă sinceritate. 

 Astăzi, nu despre regim vreau să scriu aici, ci despre puterea de a ne împlini orice vis. Pentru că începe o nouă săptămâna, am zis să o încărcăm cu energia acestui gând minunat: putem reuși orice ne propunem! 

 Trebuie doar să facem tot ce ține de noi, în favoarea noastră. Trebuie doar să ne iubim, să ne respectăm, să ne descoperim, să ne înțelegem, să avem răbdare cu noi, să investim în noi, să ne dăruim timp și bucurie. Să facem totul pentru noi - pentru că merităm - cu recunoștință pentru tot ceea ce suntem, pentru tot ce avem și pentru tot ce putem. 
 Inima sus! Deschideți-va aripile și ridicați-va visurile spre împlinire! Limita e cerul.
Să aveți o săptămâna minunată, cu tot ce doriți și cu tot ce iubiți!”, a transmis Irina Reisler pe rețelele de socializare. 


Dieta cu care a slăbit Irina Reisler

Unul dintre regimurile ţinute de Irina este cel de 13 zile (dieta Mayo). Iată cum arată primele 3 zile ale acestuia, potrivit Click!.

Prima zi - dimineaţa, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr. La prânz, două ouă fierte, 400 de g spanac fiert, o roşie. Seara, 200 g grătar vită, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

 Ziua a doua – dimineața, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr. La prânz, 250 g de şuncă presată, un iaurt. Seara, 200 g grătar de vită, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

 Ziua 3 – Dimineaţa, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr, o felie păine prăjită. La prânz, două ouă fierte, o felie de şuncă, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie. Seara, o ţelină fiartă, o roşie, un fruct. După şapte zile, regimul se reia. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 26 iun 2023, 12:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience