14 vedete care au ales pentru copiii lor nume ciudate. Nicolas Cage și-a numit fiul după un personaj celebru

Data actualizării: | Data publicării:

Se știe despre artiști că sunt creativi și atipici, dar aceste 14 vedete s-au întrecut pe sine atunci când au ales numele copiilor. 

 

1. Katy Perry și Orlando Bloom

Perry și  Orlando Bloom și-au întâmpinat primul copil pe 26 august, anul acesta. Cei doi artiști au ales pentru fiica lor un nume cu tematică florală:  Daisy Dove Bloom. 

 

 

2. Geri Halliwell și Christian Horner


Fosta membră Spice Girl și campionul de Formula 1 au doi copii împreună, o fiică pe nume Bluebell Madonna și un fiu pe nume Montague George Hector Horner.

 

 

3. Beyoncé și Jay Z


Primul copil al cuplului s-a născut în 2017 și se numește Blue Ivy. Apoi, cei doi artiști i-au adus pe lume și pe gemenii Rumi și Sir. 

 


4. Grimes și Elon Musk


Fondatorul Tesla și cânăreața Grimes și-au numit copilul X Æ A-12. Deși pronunțarea sa, er, încă nu a fost stabilită, Grimes se pare că i-a dat micuțului porecla „Micul X”.

 

 


5. Joel Madden și Nicole Richie

Un cuplu eclectic, Madden și Richie au ales să păstreze numele copiilor lor destul de excentric: fiica  Harlow Winter Kate Madden și fiul  Sparrow James Midnight Madden.

 


6. Benji Madden și Cameron Diaz

Un cuplu discret, Madden și Diaz au ales să dea primului lor copil un nume care se va remarca cu siguranță: Raddix.

 

7. Mariah Carey și Nick Cannon


Copii cântăreței se numesc Moroccan și Monroe.

 

10 vedete care s-au pregătit pentru cu totul alte meserii. Ce diplome speciale au artiștii

 


8. Nicolas Cage


Pentru al doilea fiu, Nicolas Cage și fosta sa soție, Alice, au ales un nume super. L-au numit Kal-El, care este numele primit la naștere de Superman.

 

 


9. Sylvester Stallone


Primii doi copii ai starului Rocky Sylvester Stallone au primit nume destul de neobișnuite: Sage Moonblood Stallone și Seargeoh. Actorul are, de asemenea, trei fiice din a doua căsătorie, Sophia, Scarlet și Sistine.

 


10. Shannyn Sossamon


Numele primului fiu al starului din A Knight's Tale este Audio Science.

 


11. Uma Turman


Numele fiicei actriței nu are nicio șansă să încapă pe buletin:  Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson. Din fericire, are o poreclă - Luna.

 


12. Toni Braxton


Artista adoră blugii, dovadă: și-a numit copii după brandurile preferate, Diezel și Denim.

 

Vedete care au născut în pandemie. Cine sunt nou-născuții anului 2020


13. Jamie Oliver

Jamie Oliver a ales și el niște nume ciudate pentru copii săi: Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow, Buddy Bear Maurice și River Rocket.

 

14. Kanye și Kim Kardashian West


Și, desigur, din listă nu puteau lipsi  Kanye și Kim Kardashian West. Cuplul are 4 copii cu nume ciudate: North, Saint, Chicago și Psalm.

 

Top 5 - cele mai urmărite vedete de pe Instagram. Cine ocupă primul locGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel