Vedete care au născut în pandemie. Cine sunt nou-născuții anului 2020

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Ceușan, instagram
Descriere foto: Alina Ceușan, instagram

Pentru unii dintre noi, 2020 nu a fost cel mai bun an, însă, pentru câteva vedete din România, 2020 a adus o mulțime de motive de bucurie.

Să naști în timpul unei pandemii globale este o experiență aparte și riscantă. Dar câteva dintre vedete au fost binecuvântate și și-au mărit familia. Vorbim despre Lili Sandu, Alina Ceușan, Sânziana Buruiană, Dana Rogoz, Tilly Niculae,  care au avut motive de bucurie și care vor asocia 2020 cu anul în care au avut, poate, cea mai frumoasă experiență din viața lor.

Lili Sandu a anunțat de Sfântul Valentin că va deveni pentru prima oară mămică, în 2020. Ea și iubitul ei Silviu Tolu, cu 12 ani mai mic, își doreau să devină părinți și chiar să se căsătorească în 2020, mai ales că anul trecut, aceasta a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei. Vedeta a născut pe 10 august un băiețel sănătos, pentru care a ales numele de Thomas Jay.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Pe 15 septembrie, Alina Ceușan a devenit pentru prima dată mamă, după ce a născut prin cezariană un băiețel, pentru care a ales un nume cu totul inedit – Rock.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on

Sânziana Buruiană a devenit pentru a doua oară, mamă pe 1 octombrie. Blonda a născut prin cezariană, o fetiță care a cântărit aproape 4 kilograme. Din fericire, totul a decurs bine, iar vedeta și-a putut ține bebelușul în brațe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sânziana Zuluf (@sanzianazuluf) on

Dana Rogoz  a născut pentru a doua oară, pe 20 mai 2020, o fetiță pe nume Lia Elena. Actrița a mărturisit că a plâns mult la această naștere. „Da, am plâns foarte mult la această naștere. Mult mai mult decât la Vlad. Dat fiind tot contextul, emoțiile au fost mult mai mari”, a scris actrița pe blogul ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Aflată la al doilea copil, actrița Tily Niculae a dezvăluit că pe 26 martie a adus pe lume pe „cel mai bun, pufos și dorit copil”. Băiețelul ei s-a născut în timpul stării de urgență, decretată în România la 16 martie 2020. Însă, ziua de 26 martie are altă însemnătate pentru actriță, fiindcă într-o zi de 26 martie, dar cu 10 ani înainte, s-a căsătorit civil cu actualul ei soț, chiar de ziua lui.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tily Niculae (@tilyniculae) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel