10 vedete care s-au pregătit pentru cu totul alte meserii. Ce diplome speciale au artiștii

Data publicării:

Sunt celebri în toată lumea și câștigă milioane de dolari. Viața lor putea să arate cu totul altfel dacă ar fi rămas la meseria pentru care s-au pregătit în facultate. 

1. Ashton Kutcher

Kutcher a obținut o diplomă în inginerie biochimică, la Universitatea din Iowa, motivat de o dramă din familie. Actorul a vrut să afle mai multe și, eventual, să vindece, o anomalie la inimă a fratelui său.

 


2. Eva Longoria

Eva Longoria și-a luat licența în kinetoterapie. Apoi și-a finalizat masteratul în Chicano și Chicana la California State, în timp ce filma Desperate Housewives în 2013.

 

 

3. Natalie Portman, psiholog atestat

Portman încă studia la Universitatea Harvard când a filmat „Star Wars: The Phantom Menace”. În 2003 a absolvit psihologia și chiar și-a publicat lucrările în reviste științifice.


4. Ken Jeong este medic ginecolog

Jeong a absolvit Universitatea Duke în 1990 și chiar a obținut o diplomă medicală în 1995, la Universitatea din Carolina de Nord. Actorul de Marea mahmureală este medic obstetrician autorizat.

 

 

 

5. Joseph Gordon-Levitt

Vedeta din „500 days of Summer”, Joseph Gordon-Levitt a absolvit Universitatea Columbia în 2000, specializându-se în poezie și istorie franceză.

 

 

6. Denzel Washington, jurnalist

Washington ar fi putut avea o carieră cu totul diferită, dacă ne luăm după diploma de jurnalist, cu toate acestea, el are și o diplomă în dramaturgie și ne bucurăm că a folosit-o.

 


7. Rebel Wilson, avocat

Comedianta de origine australiană este  este licențiată în drept. Cu toate astea, a dat legea pe umor, devenind una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie de la Hollywood. 

 


8. Gerard Butler

Și Gerard Butler a obținut o diplomă de la Facultatea de Drept a Universității din Glasgow. Petrecerile din studenție i-au ruinat însă pofta de învățat avocatura, așa că s-a reprofilat. La 25 de ani s-a mutat la Londra pentru a studia actoria și credem că a luat cea mai bună decizie.

 


9. Lionel Richie

Este dificil să ne imaginăm o lume în care Lionel Richie nu ne binecuvântează cu muzica sa. Viața ar fi putut fi foarte diferită pentru cântăreț, dacă ar fi urmat meseria în care este licențiat, aceea de economist.

 


10. Dwayne „The Rock” Johnson

După o accidentare, în 1992, când a trebuit să renunțe să joace fotbal, Johnson s-a concentrat pe studii și a obținut două diplome atât în ​​criminologie, cât și în psihologie de la Universitatea din Miami.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel