13 zile fără hrană. Postul de purificare pe care l-a ținut Mihai Onilă. Ce s-a întâmplat cu organismul artistului

Data publicării:

Mihai Onilă, de la trupa Axxa, s-a retras din vizorul publicului, în urmă cu șase ani, când s-a mutat în Belgia. Acolo, artistul este maestru Reiki terapeut-vindecător și practică terapia cu „îngeri'. Acesta este și motivul pentru carev a apelat la postul negru de 2 săptămâni, pentru curățare spitituală. 

Mihai Onilă a stat 13 zile fără hrană, timp în care a consumat apă și uneori cafea, totul făcând parte dintr-un proces de purificare spirituală. 
Artistul spune că nu a ținut acest regim pentru a slăbi, totuși a pierdut cîteva kilograme bune și s-a ales și cu alte beneficii pentru sănătate. 

 


'Cel mai mult am ținut post 13 zile, am mâncat doar în a 14-a zi, în acest răstimp am băut apă și, uneori, cafea, dimineața. Nu am slăbit foarte multe kilograme, doar vreo 6-8 kg. Când ții post, ai mai multă energie, nu trebuie să dormi mult, 8 ore, ca de obicei', a spus Mihai Onilă pentru impact.ro.


Mai mult, artistul spune că se simte foarte bine și că a observat multe schimbări benefice în organism. 


'Nu am slăbit foarte mult, doar vreo 6-8 kg, în trup se întâmplă multe schimbări benefice, se arde grăsimea pe care o ai în plus, în special cea de pe burtă, dar cel mai pregnant se văd schimbări în Conștiința ta. Iar adesea țin post negru cam două zile: 'De-abia acum am mâncat după atâtea ore, conopidă și ceva fructe de pădure ! Asta este o provocare pentru cei care vor să se depășească pe sine ! Precizez că mă simt foarte bine', a mai adăugat Mihai Onilă.

Artistul și-a descoperit și vocaţia de terapeut-vindecător Reiki  și practică 'Terapia cu arhangheli':

'Lucrez cu patru dintre cei 7 Arhangheli, cu Gabriel, Mihai, Rafael şi Uriel. Unul face protecţie, unul vindecă aspecte, unul îţi aduce veşti, iar ultimul îţi deschide drumurile. Ei te vor veghea să îţi meargă bine', a spus Mihai.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel