„Mi se părea că vine lângă mine”. Anamaria Prodan, detalii CUTREMURĂTOARE despre moartea tatălui

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Pordan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Pordan, instagram

Anamaria Prodan și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea tatălui său. Vedeta a fost în stare de șoc. 

Anamaria Prodan este una dintre cele mai apreciate impresare din lumea fotbalului. Vedeta a demonstrat cu fiecare ocazie că este o femeie puternică, în ciuda tuturor greutăților pe care le-a avut de traversat. Cele mai grele momente pe care le-a trăit Anamaria Prodan au fost marcate de moartea părinților.

„Mă bătea de mă rupea”. Anamaria Prodan rupe tăcerea. Prin ce a trecut impresara înainte de a deveni celebră

Invitată în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan a vorbit despre șocul trăit după ce tatăl său s-a stins din viață. Impresara a povestit cum îi apărea mereu tatăl său în fața ochilor, iar ani la rând simțea cum o atinge pe mână. Aceasta s-a liniștit, după ce mama sa i-a explicat că tatăl ei îi este alături doar să o ajute. 

„Îmi era frică de moarte când eram mică. Când a murit tata am avut un șoc pentru că eu am stat numai cu tata. Mama pleca în turnee foarte mult. Când a murit tata nu am putut să mă mai apropii de morți și foarte mulți ani închideam ochii și ăl vedem pe tata. Cred că era o chestie în subconștient. Mi se părea că vine lângă mine mereu și era frica aia, până mi-a zis mama că nu trebuie să-mi fie frică, că și dacă se întâmplă să îș văd, întotdeauna mă va ajuta. L-am văzut pe tata lângă mine și când deschideam ochii din somn simțeam că mă mângâie până acum câțiva ani. Și mama a pățit la fel”, a declarat Anamaria Prodan.

Care este relația Anamariei Prodan cu Dumnezeu

Anamaria Prodan a mărturisit că este foarte credincioasă și are o relație puternică cu Dumnezeu. Mai mult decât atât, impresara a povestit că la ea în casă miroase mereu a tămâie, iar toți cei care intră la ea în casă sunt surprinși de acest lucru. 

„Relația mea cu Dumnezeu este totul. Sunt credincioasă. Dacă intrii la mine în casă, nu pentru că e la modă, dar la mine în casă miroase a tămâie. Toată lumea care intră la mine în casă este uluită și mă întreabă dacă eu cred în Dumnezeu. Pentru mine Dumnezeu este totul. ”, a mai spus impresara în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Anamaria Prodan, parastas de 4 ani pentru Ionela Prodan: Mi-a fost foarte greu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel