Anamaria Prodan, parastas de 4 ani pentru Ionela Prodan: Mi-a fost foarte greu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan a împărțit pachete cu mâncare, la 4 ani de la moartea Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan a fost foarte marcată de moartea mamei ei, regretata cântăreață Ionela Prodan, pe care nu a reușit să o salveze cu niciun tratament. Vedeta i-a organizat acum acesteia parastasul de patru ani de zile, la care au fost prezente rudele acesteia și cei mai apropiați cunoscuți.

Aceasta a mai spus și faptul că își dorește să-i îndeplinească toate dorințele mamei ei și, mai exact, lansarea unui parfum, deschiderea unui restaurant, dar și lansarea unui vin propriu, lucruri pe care Ionela Prodan nu a mai reușit să le realizeze.

”Ea e mereu lângă mine, nu simt că nu mai este. E acolo și va fi toată viața cât trăiesc eu și când mă duc o să fiu lângă ea. Asta e singura dramă, probabil că dacă trăia lucrurile erau mai simple. Întotdeauna lucrurile sunt mai simple când ai părinții lângă tine.

Încet, încet o să îndeplinesc tot ceea ce voia el. A mai rămas de făcut un restaurant, dar unul așa frumos, domnesc cum spunea ea. A mai rămas de făcut vinul ei, le fac încet, încet. Eu sunt cumva copia ei fidelă, unu la unu. Mi-a fost foarte greu pentru că în toată perioada asta, din miile de prieteni, eu mai am cinci maxim, cu ei o să rămân toată viața”, a spus Anamaria Prodan la mormântul mamei sale., potrivit spynews.

Anamaria Prodan a împărțit pachete pentru mama sa

Impresara a făcut și 24 de pachete, pentru a le împărți în memoria mamei ei, pentru care a scos din buzunar o sumă destul de mare de bani, potrivit sursei citate. Pachetele conțin mâncare de post, pentru că ne aflăm în postul Paștelui, iar artista a murit tot în preajma Sărbătorilor Pascale. Anamaria Prodan ar fi cheltuit, pentru fiecare pachet, suma de 200 de lei.

Pachetele au fost mai întâi sfințite de preot, după cum spune religia, după care au fost împărțite oamenilor prezență la slujbă.

"Un an de zile am încercat să o salvez"

Invitată recent în podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a spus faptul că s-a chinuit din răsputeri să își salveze mama, în toate colțurile lumii.

"Un an de zile am încercat să o salvez ...zi și noapte am încercat să o salvez în toate colțurile lumii, începând cu Cuba, Mexic, Germania, Turcia..peste tot. Non-stop cu ea, iar în ultimele 4 luni de viața nu m-am mișcat din spitalul Elias, de pe scaun, am dormit practic pe scaun, lângă ea. ", a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Damian Drăghici.

Ionela Prodan a murit în 2018

Ionela Prodan a murit pe data de 16 aprilie 2018, la Spitalul Elias, la vârsta de 70 de ani. Aceasta a suferit de cancer la pancreas, negăsind niciun tratament de vindecare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel