ZODIILE și situațiile de criză. Eroul, lașul și plângăciosul

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Seth Doyle
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Seth Doyle

Iată cum reacționează zodiile atunci când se condruntă cu o situație de criză

Berbec

Ești mereu alimentat de adrenalină, așa că ești în elementul tău în timpul situațiilor de urgență. Ești eroul care sare imediat în acțiune. Alții ar putea ezita să facă ceva, dar nu și un Berbec. Așadar, poți conta cu siguranță pe acest semn dacă lucrurile merg prost.

Taur

Ești o persoană care nu suportă schimbările sau surprizele neașteptate. Așa că, în situații de urgență, devii încremenit. Îți este greu să te miști și să gândești rapid. Odată ce realizezi și ai acceptat ceea ce se întâmplă în jurul tău, atunci ești capabil să faci mișcări și să te ajuți.

Gemeni

Nu te sfiești să fugi atunci când ceva nu merge bine. Când vine vorba de o urgență, te salvezi mai întâi pe tine, și poate îți vei face griji pentru ceilalți mai târziu. Totul depinde cu adevărat de situație, dacă simți că ești în siguranță atunci vei fi extrem de util. Dar dacă simți că viața ta este în pericol, atunci ești exclus.


Rac

Când vine vorba de o urgență, ești o persoană căreia îi pasă mai mult de ceilalți decât de tine. Dacă cineva pe care îl iubești este în pericol, atunci vei face tot ce îți stă în putință pentru a-l ajuta mai întâi. Ești genul care își sacrifică viața pentru alții.

Leu

Ești o persoană care, de obicei, are crize de nervi din cauza celor mai mărunte lucruri. Dar, în mod ciudat, ești super calmă atunci când există o urgență. Îți păstrezi calmul și ai tendința de a prelua întotdeauna conducerea. Simți că tu ești cel mai mult cel care îi va duce pe toți în siguranță.

Fecioară

Ești o persoană care își face griji aproape tot timpul. Prin urmare, urgențele te iau rareori prin surprindere. Te-ai gândit deja la fiecare scenariu în minte, așa că știi exact ce ai de făcut atunci când lucrurile o iau razna. Odată ce te găsești pe tine și pe ceilalți oameni în siguranță, ești cu siguranță cea care scoate telefonul și începe să înregistreze și să documenteze totul.

 

Balanță

Atunci când există o urgență, devii foarte tăcut. Te sperii, în interior, dar încerci să nu o arăți. Încerci să rămâi puternic pentru toți cei din jurul tău, pentru că știi că dacă intri în panică nu vei face decât să sperii oamenii și să înrăutățești situația.

Scorpion

Ești, de fapt, o persoană care se enervează atunci când ceva nu merge bine. Așa că atunci când există o urgență, primul lucru pe care îl faci este să încerci să găsești pe cineva pe care să dai vina. La început, îți este greu să te controlezi, dar după ce îți lași frâu liber emoțiilor, reușești să te concentrezi doar pe rezolvarea problemei. 

Săgetător

Nu prea ești surprins când ceva nu merge bine. Ești o persoană care se gândește în permanență la cele mai rele scenarii, așa că urgențele nu te sperie foarte tare. Săgetătorii se pricep foarte bine să înveselească oamenii în situații neplăcute și să te facă să râzi chiar și atunci când lucrurile sunt super înfricoșătoare. 


Capricorn

Îți păstrezi întotdeauna calmul, chiar și atunci când te panichezi pe interior. Ești persoana perfectă pe care să o ai în preajmă în timpul unei situații de urgență, pentru că îi faci pe toți să simtă că totul va fi bine. Ai darul de a te asigura că oamenii sunt calmi și le dai speranță. 

Vărsător

Ești o persoană care va izbucni în lacrimi în timpul unei situații de urgență. Îți este greu să îți poți controla emoțiile în astfel de situații. Cu siguranță te va afecta, dar dacă ești înconjurat de oamenii potriviți, vei reuși să treci cu bine peste o urgență. 

Pești

În timpul unei situații de urgență, poți fi foarte insensibil. S-ar putea să faci glume și să nu ajuți cu adevărat în primul rând, provocând și mai multe daune. Cu toate acestea, după aceea vei fi foarte compătimitor și îi vei ajuta pe ceilalți cu sufletul tău dulce și blând. Ești o mare sursă de alinare, dar nu te aștepta ca un Pești să fie cel curajos care salvează ziua. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel