Zodiile și iubirea. INDICIILE care îţi spun că te-ai îndrăgostit

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Cum îți dai seama că ai picat în plasa iubirii? Sunt câteva indicii de care poți ține cont! Fiecare semn din zodiac vede diferit lucrurile când vine vorba de dragoste, așa că iată cum știi că te-ai îndrăgostit, în funcție de semnul tău solar!

Iubirea este frumoasă, în toate formele ei. Te poți îndrăgosti oricând, indiferent de vârstă, așa că îți prezentăm câteva indicii care îți spun că inima îți bate cu putere, conform zodiei tale.

BERBEC

Nu știi dacă te-ai îndrăgostit sau nu? Berbecul poate să anuleze planuri pentru cineva care i-a picat cu tronc. Acest semn din zodiac pune preț pe pasiune și, da, vrea să fie mereu pe primul loc în inima partenerului. Tinzi să dai lumea peste cap când îți place de cineva, fiindcă vrei să petreci cât mai mult timp cu cel/cea care ți-a furat inima.

TAUR

Te trezești alături de cineva și începi să-i miroși parfumul. Este clar că te-ai îndrăgostit! Ești un semn din zodiac ce pune accent pe simțuri, indiferent dacă vorbim despre gust, miros sau atingeri. Tinzi să fii mai precaut în dragoste, mai ales la debutul unei relații. Dar când îți sunt stimulate simțurile, te îndrăgostești pe loc. Poți să rămâi cu gândul la parfumul iubitului/iubitei o zi întreagă.

GEMENI

Cum știu Gemenii că s-au îndrăgostit? Când realizează că pot să comunice din priviri cu persoanele care le sunt pe plac. Ești un semn foarte sociabil și vorbăreț, iar conversațiile tale pasionale pot ține ore în șir. Când faci contact vizual cu cineva și înțelegi instant ce vrea, este clar că ți-a dat lumea peste cap.

RAC

Cum realizează Racii că le-a fost furată inima? Când se pot bucura de momente romantice. Racii sunt semne sensibile, afectuoase și atașate de casă. Ai putea alege oricând o noapte romantică la domiciliu în loc să fii prezent pe o scenă de dans. O să te îndrăgostești iremediabil dacă partenerul/a vine să te sărute și să te ia în brațe, atunci când te aștepți mai puțin.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 09 feb 2023, 14:32 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play