ZODIILE și căsătoria. Semnele zodiacale care dau totul într-o relație

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Alvin Mahmudov
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Alvin Mahmudov

Topul zodiilor care se grăbesc să se căsătorească.

Zodiile care se grăbesc să se căsătorească

1. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii sunt profund emoționali, romantici și îndrăgostiți de dragoste Le place să fie într-o relație și sunt incredibil de loiali.

2. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt tradiționali și extrem de orientați spre familie. Sunt devotați și demni de încredere. Muncesc mult, dar tot își fac timp pentru acea persoană specială.

3. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă reușești să captezi atenția unui Berbec, ține-te bine pentru o călătorie nebună. Sunt pasionali, impulsivi și iubitori. Berbecii nu iau cu ușurință o decizie precum căsătoria, așa că poți avea încredere în sentimentele lor pentru tine. 

 

4. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt iubitori, cu siguranță. Au tendința de a se pierde în gândurile și visele lor cu ochii deschiși, dar cel mai probabil visează la lucruri romantice dacă sunt cu adevărat îndrăgostiți. Ei nu sunt foarte direcți, așa că ar putea dura ceva timp până când vei vedea afecțiune din partea lor.

5. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Acest semn este extrem de loial. Dacă reușești să faci un Taur să se îndrăgostească suficient de tare și să le faci energia să curgă cum trebuie, vor crea o conexiune romantică și de lungă durată.

6. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt grijulii și inteligenți, însă au probleme în a lua decizii. Dacă reușești să captezi inima unui nativ din Gemeni, vei avea parte de o surpriză. Lucrul grozav la ei este că întotdeauna vor lua în considerare gândurile și sentimentele tale.

 


7. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt pur și simplu profunzi și iubesc misterele vieții. Este nevoie de o persoană bine închegată pentru a le păstra atenția. Dacă reușești să îi intrigi, vor fi un partener de viață excelent, dar nu este ușor.

8. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt, de obicei, independenți și liberi; așa că s-ar putea să nu fie ușor să îi așezi la casa lor. Cu toate acestea, sunt super distractivi și sunt parteneri aventuroși și spontani.

9. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele adoră să fie înconjurate de frumusețe și sunt parteneri excelenți, dar adoră timpul lor liber,  timp de singurătate. Cu toate acestea, ei prețuiesc echilibrul și dreptatea, ceea ce îi face să fie parteneri excelenți.

Zodiile care nu pun mare preț pe căsătorie

10. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt foarte independente și ambițioase. Nu prea intră rapid în relații, dar dacă ai răbdare, ai putea să reușești să legi una. Dacă o vei face, vei găsi alinare în simțul lor de compasiune și sprijin.

11. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt sufletul petrecerii, dar de obicei vor atenție pentru ei înșiși. Este nevoie de o personalitate destul de remarcabilă pentru a capta atenția unui Leu. Dacă reușești să furi inima unui Leu, vei avea parte de distracție veșnică în căsnicia ta.

12. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt pur și simplu niște fluturi sociali și de cele mai multe ori sunt atât de ocupați cu proiecte și creații încât nu prea au timp pentru romantism. Sunt niște parteneri minunați, dar nu au nicio problemă în a fi singuri, așa că nu prea vor să se așeze la casa lor.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel