Zodiile la locul de muncă. Ce fel de coleg ești, în funcție de semnul zodiacal

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Iată cum se comportă zodiile la locul de muncă, dar și cum te poți împrieteni cu fiecare. 


Berbec 

 Berbecii au tendința de a respecta (și de a dori să fie ca) șeful. Așadar, dacă trebuie să obțineți ceva, implicați dorințele și perspectiva șefului atunci când comunicați cu prietenul dvs. de serviciu Berbec. Aceștia vor să învețe și să progreseze, așa că conectarea sarcinilor lor cu "imaginea de ansamblu" ajută.


Taur 

Fii sincer cu colegul tău de muncă Taur și el va fi sincer cu tine. Sincer, nu se așteaptă la nimic mai puțin, așa că nu o dați în bară! Ei apreciază stabilitatea și loialitatea, așa că demonstrează aceste calități atunci când lucrezi cu ei, iar ei vor începe (încet) să aibă încredere în tine.


Gemeni  

Dacă colegul tău este un Gemeni, ei vor să vadă acțiuni și randamente rapide pentru ideile lor (de obicei amuzante). Arată-le birocrația, iar ei te vor considera un petrecăreț și te vor ignora rapid.


Rac  

Securitatea este o prioritate pentru colegii tăi de birou Rac. Asta înseamnă venituri constante, fără schimbări bruște și o listă clară de priorități pe care trebuie să le îndeplinească. Ei fac să pară fragili, dar vor răspunde calm la conflicte - considerându-le un fel de formă plăcută de responsabilitate. 


Leu

Recunoașterea este modul de lucru al Leului. Ei vor să se simtă văzuți (și lăudați public) pentru munca depusă. Aruncă-le un compliment sincer despre etica muncii sau despre realizările lor, iar suflețelul lor va țopăi de fericire. 


Fecioară 

Prietenii de birou ai Fecioarei sunt o enigmă, în sensul că vor sincer să ajute să servească oamenii din jurul lor și compania lor, dar, de asemenea, cred în secret că ei știu cel mai bine. Oferiți-le șansa de a îmbunătăți lucrurile și de a analiza sincer lucrurile. 


Balanță 

Balanțele ajung să strălucească atunci când vine vorba de perspectivă. Dacă vrei să obții ce e mai bun de la colegul tău Balanță, cere-i părerea despre problemele de la birou. Ei vor fi întotdeauna corecți. De asemenea, ei se vor aștepta întotdeauna ca și tu să fii corect, așa că asigură-te că ești transparent și niciodată bârfitor. 


Scorpion  

Îți place sau nu, ai de-a face cu un detector de BS. Colegul tău Scorpion are numărul tău, așa că este mult mai bine să îi ții de partea ta, decât să îi ții departe. Fă-i să știe că le apreciezi angajamentul și autodeterminarea (și vorbește serios).

 

Săgetător 

Dacă cultura de birou ar avea o limbă de dragoste, cea a lui Sagetătorului ar fi cuvintele de afecțiune. Ei vor să știe că știți că ei sunt inima și sufletul echipei dumneavoastră. Este posibil să vă promită lucruri pe care nu le pot îndeplini întotdeauna, dar entuziasmul lor este de neegalat. 


Capricorn 

Dacă vrei să lucrezi fără probleme cu colegul tău Capricorn, folosește-ți bunul simț, așa cum fac ei. Ei muncesc incredibil de mult. Nu pentru glorie, ci pentru că asta e ceea ce faci. Așa că arată-le că ești aliniat și vei avea respectul lor. 

 

Vărsător 

Aveți nevoie de un sfat cu privire la imaginea de ansamblu? Vărsătorii vor fi încântați că ai venit la ei. Cel mai excentric și generos coleg al tău este cel mai ușor de lucrat cu el atunci când i se cere să inoveze, să vină cu idei unice sau să dirijeze un grup.

Pești 

S-ar putea să nu ai nicio idee despre cum și când Pești își fac treaba, dar ei o fac întotdeauna. Nu-i micromanageriați, chiar dacă vi se pare că în mare parte visează cu ochii deschiși - ei gândesc! Folosirea imaginației lor este o parte importantă a satisfacției la locul de muncă pentru colegul tău Pești, așa că fă-le pe plac și se vor ridica la înălțimea situației.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel