Zodiile incompatibile. Mihai Voropchievici: Aceste cupluri sfârșesc prin divorț

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Milan Popovic
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Milan Popovic

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai nereușite cupluri zodiacale. 

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a explicat motivele pentru care anumite zodii nu vor putea fi fericite niciodată împreună. 

 

Berbec - Scorpion: Avem Foc și Apă, deci apa stinge focul, iar focul dacă încearcă poate să fiarbă apa și să o vaporizeze și tot s-a distrus. Amândoi sunt firi puternice, caută să domine, fiecare vrea să fie deasupra, el să ia toate deciziile, iar celălalt să se conformeze. Doresc să conțină ambii controlul, fără compromisuri. Scorpionul este și gelos, iar Berbecul este mai săltăreț, mai plimbăreț. Scorpionul iubește o singură dată și dacă îl prinde pe Berbec că dă dovezi de infidelitate, nici măcar prima oară nu-l iartă. Se vor înfuria întotdeauna reciproc, iar șansele de supraviețuire ale unui cuplu între Berbec și Scorpion sunt mici.

Taur - Vărsător: Aer și Pământ. Oricât ar părea ei de conservatori, de iubitori, de oameni cu capul pe umeri, au șanse foarte puține să rămână împreună. Taurul și Vărsătorul nu fac casă împreună din cauza convenționalității și tradiționalismului Taurului. Taurii au și o doză de gelozie, pe când Vărsătorul este creativ, inovator. Taurul vrea lucruri scumpe, Vărsătorul vrea.. "abracadabra" pe cât posibil. Și pentru că Taurul e familist, Vărsătorul se va plictisi teribil. Unul vrea expansiune, celălalt vrea liniște și armonie în casă, așa că vor apărea mereu stări de conflict între ei, așa că divorțul nu va fi decât o simplă formalitate.

Gemeni și Fecioară: Gemenii sunt niște volatili, spirite libere, vor să trăiască, să simtă viața, să simtă bucuriile vieții. Fecioara, de cealaltă parte, vrea tradiționalism și nu face compromisuri. Dacă Fecioara îi dă o oarecare libertate partenerului din Gemeni, acesta nu va mai face prea multe prostii și se va autoresponsabiliza.

Fecioară și Balanță: Fecioara tinde să-l scoată din amorțeală pe nativul din Balanță. Balanța este ordonată și, la fel ca și Leul, are nevoie de oameni în jurul său, are nevoie de comunicare, să fie în centrul atenției. Fecioara, care este un semn perfecționist, va căuta pe cât posibil să echilibreze în continuu Balanța. Iar Balanța nu înțelege nevoia Fecioarei de a avea tot ce e mai bun, potrivit  Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel