Zodiile greu încercate în 2023. Sfatul astrologului pentru a evita problemele

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Cu ce problemă se confruntă fiecare zodie în 2023? Încercări serioase pentru Leu, Fecioară și Pești


Un lucru este cert: toată lumea are defecte! Astrologia poate prezice nu doar trăsăturile pozitive asociate cu fiecare semn din zodiac, dar și părțile negative sau trăsăturile la care mai putem lucra.

Iată care sunt!

Berbec

Ești primul semn din zodiac, așa că poți fi considerat și un nou-născut. Ai nevoie de recunoaștere, atenție și validare, iar asta nu este rău, dar uneori, aceste nevoi pot deveni puțin copilărești. Totodată, tinzi să îți afirmi clar și natural ideile și opiniile, indiferent de situație și context. Ce e rău in asta?

Ei bine, ai tendința să transformi orice subiect într-o discuție despre tine. Crezi că orice atenție pe care o primești este bună. Vrei să fii recunoscut pentru realizările tale, dar urmărești această validare un pic prea mult. Poți să pari o fire egocentrică și îi poți distanța pe ceilalți. Iar asta te poate priva de atenția pe care pui atât de mult accent. Mai ales până pe 16 mai, cât Jupiter îți tranzitează semnul. 

Taur

Nu știm dacă mai este vreun secret sau nu, dar Taurii pot fi încăpățânați. Această încăpățânare poate să vină mai ales atunci când alții își spun opiinile. Consideri că nu sunt la fel de bune ca ale tale. Încearcă să-ți dai seama că nu deții adevărul absolut în acest an și să acorzi puțin mai mult credit oamenilor, chiar dacă nu au aceleași idei sau principii ca ține.

Vrei să ți se recunoască meritele și lucrezi din greu la acest lucru, dar nu-i cataloga pe ceilalți, doar pentru că nu sunt copiile tale fidele. Știi care va fi problema ta în 2023? Grandomania! Jupiter își va începe tranzitul în semnul tău pe 16 mai și vei avea impresia că l-ai apucat pe Dumnezeu de picior. Dacă ai o bază solidă și autentică, așa va fi. Dar nu e cazul să te lauzi. Dacă nu ești pe drumul care trebuie și te lauzi, să nu te aștepți la ceva consistent în viața ta. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel