Zodiile compatibile. Motivul pentru care unele relații sunt sortite eșecului

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Ce face ca doi oameni să fie compatibili, din punct de vedere astrologic?


Adevărul este că oricare două semne zodiacale pot face ca o relație pe termen lung să funcționeze dacă fiecare dintre ei este dispus să învețe ce îl face pe celălalt fericit. Desigur, este mai ușor de spus decât de făcut atunci când ai fost ars de al treilea Scorpion consecutiv sau ai lăsat un alt Berbec să treacă de la a te adora la a te trata ca pe stagiarul lor neplătit.

Nu ne referim la niciun semn aici. Toate au trăsăturile lor strălucitoare și defectele lor.  Întrebarea este: ar trebui să te retragi sau să rămâi în joc? Un instrument de compatibilitate util este compararea elementelor tale. Zodiacul are patru dintre ele - foc, pământ, apă și aer - și fiecare dintre cele 12 semne se încadrează într-una dintre aceste categorii, potivit Elle.


Semnele de foc: Berbec, Leu, Săgetător

Semne de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

 Semne de aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Semne de apă: Rac, Scorpion, Pești

Semnele de foc sunt fierbinți, pasionale, incitante și creative, dar pot arde lucrurile rapid (vezi: bani, parteneri romantici, hobby-uri).

Semnele de Pământ sunt ancorate în pământ, stabile și orientate spre proces, dar în dorința lor de a planta rădăcini adânci, pot, de asemenea, să se blocheze în loc.

Semnele de aer sunt aerisite, sociabile și se mișcă repede, dar în dorința lor de a urmări ultimul lucru strălucitor, pot fi instabile și greu de fixat.

Semnele de apă sunt fluide, emoționale și profunde, ceea ce este foarte bine până când au o stare de spirit și devin glaciale, sau se vaporizează ca o fantomă și dispar timp de câteva zile.

Dacă sunteți mai nou în astrologie, începeți prin a compara semnele solare, adică semnul vostru zodiacal principal. De exemplu: "Eu sunt Rac (apă), el sunt Capricorn (pământ)... care e treaba cu asta?".

Pe măsură ce învățați mai multe despre astrologie, puteți face pasul cel mare și să vă comparați toate hărțile natale. Are unul dintre voi mai multe planete în semne de pământ, în timp ce celălalt este în mare parte de foc? 

 

Cele mai compatibile semne solare din zodiac:


Semnele de Foc (Berbec, Leu și Săgetător) tind să se înțeleagă cel mai bine cu alte semne de Foc și de Aer: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Semnele de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) vibrează adesea cel mai bine cu alte semne de Pământ și Apă: Rac, Scorpion și Pești.

Semnele de Aer - Gemeni, Balanță și Vărsător - se potrivesc bine cu alte semne de Aer și Foc: Berbec, Leu și Săgetător.

Semnele de Apă- (Cancer, Scorpion și Pești) își vor găsi adesea o potrivire bună cu semnele de Apă și Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn.

 

Cât de mult contează zodia într-o relație

Dar, chiar și cu toate aceste informații, întrebarea rămâne: Putem avea cu adevărat încredere în zodiac pentru a ne spune ce semne sunt destinate unul altuia? Pe de o parte, pare puțin probabil ca stelele să ne controleze. Pe de altă parte, când te gândești că, timp de ani de zile - cu secole înainte ca aplicațiile de dating să aibă algoritmi -, specialiștii în matrimoniale din întreaga lume au folosit astrologia pentru a determina dacă două persoane ar fi partenerii ideali, zodiacul pare a fi un instrument util. Poate că cea mai mare concepție greșită, totuși, este aceea că, doar cunoscând semnele solare a două persoane, putem vedea cu ușurință pe cine și ce ar trebui să iubească. În schimb, realitatea este că, deși astrologia ne oferă un ghid, în cele din urmă, avem control total asupra persoanei pe care alegem să o iubim.


Jessica Lanyadoo, gazda emisiunii "Ghost of a Podcast" și autoarea cărții "Astrologie pentru relații reale" subliniază acest aspect. "Astrologia nu te privează de liberul tău arbitru - doar te ajută să îl folosești cât mai bine - ceea ce este de neprețuit când vine vorba de relații." În esență, semnele noastre astrologice acționează ca un pețitor subconștient între toți ceilalți catalizatori ai conexiunii din lumea materială, cum ar fi sincronizarea, maturitatea, comunicarea și chimia sexuală. Annabel Gat, astrolog și autoare a cărții "The Astrology of Love & Sex: A Modern Compatibility Guide", adaugă că ea crede că compatibilitatea zodiacală este o modalitate excelentă "de a te explora pe tine și relația ta”, potrivit OprahDaily

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel