Zodiile care vor câștiga mai mulți bani în 2022. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: „Va fi anul schimbărilor de direcții”

Data publicării:
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au dezvăluit cum vor sta zodiile cu banii în 2022.

Invitați în platoul emisiunii „Adevăruru ascunse”, de la Antena 3, Lidia fecioru și Mihai Voropchievici au prezentat horoscopul financiar pentru anul viitor. 

 

Berbec: Banii vor veni din abundență în perioada 11 mai și 27 octombrie.

Taur: Standardele lor de viață sunt foarte ridicate. Aceștia învață în 2022 noi metode de a face bani.

Gemeni: Anul 2022 va fi anul schimbărilor de direcții. Între 1 ianuarie și 10 mai, apoi între 28 octombrie și 20 decembrie au posibilitatea de a avea noi începuturi. Avansează în carieră sau își deschid o afacere.


Rac: Racii se pregătesc pentru un an fabulos. Au muncit din greu, dar au și cheltuit. Din 11 mai și până în 27 octombrie au recunoaștere și bani. Aceștia se pot simți timizi și stingheri.

Leu: Dacă nu sunt mulțumiți de cât câștigă în prezent trebuie să facă o schimbare. Leii își iau o marjă de siguranță întotdeauna. Aceștia au de câștigat tot anul.

Fecioară: Saturn aduce abundență în zona carierei lor. În 2022 vor învăța ceea ce le trebuie cu adevărat. Luna martie poate aduce un angajament. 

Balanță: Bunăstarea se dezvoltă timp de doi ani de zile. Atenție câți bani faceți și câți cheltuiți. Balanțele au toate șansele să ajungă la un loc de muncă foarte bine plătit.

Scorpion: Se anunță un an cu schimbări masive. Între 11 mai și 27 octombrie vor avea oportunități fantastice de a face bani. Trebuie să fie mai selectivi.

Săgetător: O zodie triplu norocoasă, a ajuns planeta fericirii, frumuseții, a dragostei. Sursele tale de venit pot deveni neobișnuit de nebănuite. Plouă cu bani. Banii vin enorm de mulți.


Capricorn: Anul viitor, zona de bani este prin munca inteligentă. Va trebui să învețe lucruri noi. Mai trebuie să te și distrezi.

Vărsător: Vărsătorii au niște reguli de stabilit în legătură cu banii. Intră în casa a doua a banilor chiar de la 1 ianuarie și 10 mai, apoi între 28 octombrie și 20 decembrie. Anul acesta poate fi o fereastră perfectă dacă accepți noutatea în viața ta.

Pești: Anul 2022 va fi unul dintre cei mai buni ani. Peștii au noroc. Aceștia folosesc banii pentru nevoile uzuale, se anunță și o creștere de salariu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel