Zodiile care vor avea parte de provocări până pe 6 martie 2022

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Rhett Wesley
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Rhett Wesley

Venus va fi în Capricorn între 5 noiembrie 2021 şi 6 martie 2022. Planeta iubirii, tranzitează în mod normal o zodie în aproximativ o lună. Dar, pentru că Venus va şi retrograda în semnul Capricornului, va sta mai mult acolo. 

Venus este considerată 'micul benefic'. Pe lângă partea de romantism, dragoste, vine şi cu beneficii. Îţi poate arăta unde poţi să întâlneşti parteneri sau unde îţi  poţi exprima iubirea, dar îţi arată şi unde poţi să ai mici beneficii, mici oportunităţi. Dar, pentru că vorbim de Venus în Capricorn, un semn de pământ, un semn stabil, pragmatic... pe unde trece Venus, nu ajunge doar să visezi. Când e Venus în Peşti, visăm, dar când e Venus în Capricorn, trebuie să muncim. Ca să ai parte de beneficiile sale, trebuie să te chinui şi să urci.

Horoscop 2022

Două dintre semnele zodiacului vor fi mai 'provocate' în această perioadă:

Berbec / Ascendent în Berbec

Venus va tranzita până în martie anul viitor casa carierei, casa statutului, casa autorităţii, casa imaginii tale sociale, casa rolului tău în societate. Cu alte cuvinte, trebuie să ai multă încredere acolo, trebuie să atragi foarte multe priviri, trebuie să te porţi frumos cu oamenii autoritari sau tu să devii o persoană cu autoritate şi să te porţi frumos cu oamenii din jur. Cu cât eşti mai încrezător în partea ta profesională, cu atât vei avea mai multe avantaje. Şi s-ar putea să găseşti oamenii care să te ajute. Ţinând cont de Venus, probabil nişte femei.

În orice caz, cu Venus în Capricorn, dacă eşti Berbec sau ai ascendent în Berbec, te poţi pregăti pentru ce îţi aduce 2022. La anul, între mai şi octombrie, Jupiter va tranzita semnul tău. Deci, ce pregăteşti acum profesional, până în martie, s-ar putea să vezi efectele undeva după primăvară, până în toamna anului viitor. Deci, trebuie să ai multă încredere. Lui Venus îi plac încrederea, lauda, toată zona de siguranţă de sine. Cu cât te îmbraci altfel la locul de muncă, cu cât te aranjezi altfel la locul de muncă, s-ar putea să ai mai mult succes. Şi bineînţeles, dacă eşti singur, cu Venus în casa a 10-a, poţi cunoaşte oameni prin intermediul locului de muncă. Nu neapărat printre colegi, ci oameni care vin, colaboratori sau poate chiar oameni cu poziţii importante la locul de muncă.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel