Zodiile care se îndrăgostesc la prima vedere, dar care te uită într-o clipă

Data actualizării: | Data publicării:
Photo by vjapratama from Pexels
Descriere foto: Photo by vjapratama from Pexels

Unele zodii se îndrăgostesc rapid, dar le trece și mai rapid. La polul opus, unele zodii primesc mai greu dragostea în viața lor, dar atunci când o fac, luptă să o păstreze pentru totdeauna.

1. GEMENI

 Gemenii sunt foarte schimbători, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fie îndrăgostiți de tine într-o clipă, iar în următoarea să uite cine ești. Și odată ce sentimentele lor s-au estompat pentru tine, de obicei au dispărut pentru totdeauna. Gemenii sunt mai interesați de îndrăgosteli ocazionale și trecătoare decât de relații pe termen lung, așa că așteaptă-te ca ei să aibă întotdeauna un fel de detașare față de ceea ce aveți împreună. 


2. VĂRSĂTOR

Vărsătorul este un fel de robot atunci când vine vorba de relații. Niciodată nu ești cu adevărat sigur de ceea ce simte, iar în momentul în care crezi că lucrurile merg bine, Vărsătorul le pune capăt. în relații, Vărsătorul se plictisește ușor și pune capăt lucrurilor din senin. Acest semn trebuie să aibă o conexiune emoțională puternică cu cineva pentru a dori să rămână într-o relație pe termen lung. 


3. SĂGETĂTOR

Săgetătorul se poate îndrăgosti nebunește, dar asta nu schimbă faptul că tot va pune capăt lucrurilor dacă (și când) se plictisește. Are nevoie de acel sentiment de entuziasm, de fluturi în stomac. Odată ce acel sentiment dispare, la fel și ei. Săgetătorul se plictisește ușor în relații pentru că își apreciază foarte mult libertatea și independența. 

 

4. BALANȚĂ 

Balanța iubește să se îndrăgostească și se va îndrăgosti în medie de cinci ori pe săptămână. Le este greu să se angajeze într-o relație, în timp ce se bucură de toate lucrurile minunate care vin odată cu întâlnirile. Dacă Balanța nu este curtată în fiecare zi, se va plictisi. Sunt, de asemenea, parteneri foarte independenți, ceea ce înseamnă că nu vor să se simtă constrânși. 

5. Berbec 

Berbecul iubește tare, dar când nu le oferi exact ceea ce își doresc,  se vor plictisi de relație. Plictiseala lor vine din nerăbdarea lor cu relațiile. Berbecului nu-i place nicio relație care se prelungește sau care se mișcă încet. Cu alte cuvinte, dacă nu este o poveste de dragoste fulminantă de la început, este sortită eșecului. 


6. FECIOARĂ

Fecioara nu este o persoană lipicioasă. Dacă vrei să știi dacă lucrurile merg bine cu ei, trebuie să fii atent la acțiunile lor. Sunt genul de iubiți "arată-mi, nu-mi spune", așa că te poți aștepta să fie atenți și senzuali atunci când lucrurile merg bine. Dacă lucrurile se prăbușesc și se plictisesc, vei ști abia după ce sunt deja plecați.

 

7. CAPRICORN

Capricornul știe că nu poți dezvălui fiecare fațetă a ta cuiva nou de la prima vedere, ceea ce înseamnă că trebuie să ai răbdare înainte de a renunța la cineva. Nu se plictisesc ușor pentru că știu că o nouă relație este un proces de învățare care necesită muncă. Odată ce Capricornul se simte confortabil în relație, rămân îndrăgostiți. 

8. PEȘTI

Peștii sunt oarecum greu de înțeles când vine vorba de atașament. Atunci când Peștii găsesc pe cineva care le place cu adevărat, dați drumul la muzica romantică, pentru că vor să se simtă așa pentru totdeauna! Atât de mult încât pot deveni o persoană lipicioasă și dependentă, care nu poate funcționa fără iubitul lor. această dependență de partenerul lor este și mai puternică atunci când acesta le răspunde reciproc la sentimente. 

9. LEU

Leul iubește să fie într-o relație, mai ales pentru că înseamnă că își petrec tot timpul cu cineva pe care îl iubesc cu adevărat. Acestea fiind spuse, relația lor trebuie să hrănească sufletul înflăcărat și pasional al Leului pentru ca ei să se investească complet în ea. Leul nu se plictisește ușor, dar trebuie să știe că ești constant dedicat acestui parteneriat, la fel ca ei. 


10. TAUR

Taurul este unul dintre acele semne care se atașează de cineva fără să își dea seama la început. Ei cred cu tărie în pașii mici și siguri spre dragostea adevărată. Așa că, indiferent de cum decurge relația voastră, ei sunt întotdeauna dispuși să depună tot efortul pentru tine. Taurul vrea să te curteze, să te dea pe spate și să-ți demonstreze de ce se potrivesc atât de bine pentru tine. 


11. RAC

 Racul este mereu în căutarea iubirii pentru totdeauna, chiar dacă nu-și dau seama de asta. Desigur, deși se atașează rapid de oameni, Racul nu se îndrăgostește foarte repede. Poate fi greu pentru ei să riște totul pentru o singură persoană la început. Odată ce Racul este cu tine, totuși, ei vor să fie cu tine pentru totdeauna. Racul este genul de persoană care nu poate vedea un viitor fără persoana pe care o iubește, așa că atunci când se confruntă cu o inimă frântă, le poate lua luni sau ani de zile să treacă peste acea despărțire.

 

12. SCORPION

Dragostea adevărată nu vine întotdeauna ușor pentru Scorpion, dar nu din lipsă de efort din partea lor. Scorpionul ar putea fi nevoit să sărute o mulțime de broaște, dar preferă să încerce mai mult decât toate celelalte semne zodiacale decât să nu încerce deloc. În timp ce natura misterioasă a Scorpionului ar putea să îi facă să le fie greu să se deschidă, ei simt că este necesar să se atașeze rapid de toată lumea. Pentru că Scorpionul se atașează prea repede, este ușor pentru ei să aibă inima frântă din cauza cuiva care nici măcar nu merita.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel