Zodiile care îţi vor fi alături toată viaţa. Mihai Voropchievici: Rămân alături până la moarte. Sunt extrem de iubitori şi dornici de afecţiune

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care îţi vor fi alături toată viaţa.

Numerologul Mihai Voropchievici a spus că există zodii care se iubesc cu pasiune o viaţă întreagă. Atunci când îşi aleg un partener, nativii se asigură că vor rămâne în acea căsnicie pentru totdeauna. Aceştia reuşesc să nu lase diferenţele să intervină în căsnicia lor.

„Nativii acestor zodiil vor face în permanență tot posibilul pentru a-și menține promisiunile făcute. A menține o căsnicie înseamnă a păstra acel jurământ pe care îl faci la biserică. Într-o căsnicie, cei care vor să o ducă până la bun sfârșit se vor asigura că partenerul este pus întotdeauna pe primul loc și că relația lor va evoluat constant în direcția în care își doresc amândoi. Nu există căsnicia lungă atunci când se ține cont doar de părerea unuia”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Zodiile care îţi vor fi alături toată viaţa

Taur

„Taurii se numără printre cele patru zodii care vor rămâne fidele până la moarte. Taurii sunt parteneri de viaţă ideali. Ei vor face tot posibilul pentru a avea parte de o căsnicie fericită. Sunt extrem de dedicaţi într-o căsătorie, iubitori şi sinceri. Totuşi au şi anumite cerinţe pe care se aşteaptă ca partenerii de cuplu să le îndeplinească. Taurii oferă de toate, dar au și ei nevoie de puţin din partea partenerului. Taurii își doresc să trăiască o viață în lux și dacă li se oferă asta rămân acolo până la sfârșitul vieții. Se așteaptă ca persoana de lângă ei să fie la fel de puternică, dar și cu un statut social foarte bun. Acești nativi nu se vor mulțumi niciodată cu puțin”, a precizat Mihai Voropchievici.

 

Vezi continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel