Zodiile care intimidează. Cum le recunoști și cum le faci față

Data publicării:
foto Tima Miroshnichenko/ Pexels
Descriere foto: foto Tima Miroshnichenko/ Pexels

Aceste șase zodii te pot intimida prin simpla lor prezență. Iată care este motivul pentru care îți e atât de dificil să le faci față.

Cu unii oameni este mai greu să începi o conversație decât cu alții. Fie că este din cauză că par că mai duri sau pur și simplu sunt incredibil de deschiși, acești oameni au un aer în jurul lor care poate fi simțit intens și adesea intimidant. Dacă v-ați întrebat vreodată de ce vă transpiră palmele când intrați într-o ședință cu un anumit coleg de serviciu sau motivul pentru care nu vă puteți gândi niciodată la ce să spuneți în preajma acelui prieten dificil, astrologia ar putea avea răspunsul. Citește mai departe pentru a descoperi cele mai intimidante semne, de la un pic alarmante la de-a dreptul dominatoare, potrivit bestlife.

 

6. Taur

Taurii sunt irascibili și se enervează ușor, ceea ce îi poate face să pară intimidanți. Astrologul Amy Tripp spune că Taurii pot fi atât de încăpățânați încât încercarea de a-i face să își schimbe modul de a fi este o pierdere de timp. "Dacă cineva persistă în a vrea ca ei să facă o schimbare, natura lor de obicei calmă poate erupe în furie extremă", spune Tripp. "Acest grad de furie îi poate intimida pe ceilalți". Taurii par adesea posesivi sau geloși, ceea ce face dificilă abordarea lor.

5. Rac


Deși Racii nu sunt chiar înfricoșători la prima vedere, pot fi ușor înfricoșători din cauza modului pasiv-agresiv pe care îl au. Nu supăra un Rac, pentru că îți vor purta pică pentru totdeauna și nu vei ști niciodată exact ce gândesc. 'Furia lor este exprimată indirect, ceea ce poate fi intimidant, pentru că celorlalți le este greu să știe care este poziția lor", spune Tripp. Racii pot fi intimidanți pentru că au "capacitatea de a manipula oamenii prin intermediul emoțiilor", ceea ce poate fi considerat toxic. În timp ce acest semn de apă nu va fi niciodată dominator în exterior, ei vor încerca să obțină ceea ce își doresc în liniște prin control subtil.


4. Leu

Leii pot părea inabordabili pentru că trebuie să fie în centrul atenției tot timpul. Această nevoie constantă de admirație și devotament poate fi copleșitoare pentru introvertiți. Tripp ne spune că Leii "impun atenția, iar ceilalți se uită la ei pentru a fi lideri", dar ne sfătuiește că această nevoie de a-și eclipsa prietenii poate fi enervantă. Sunt atât de siguri pe ei încât poate fi greu să le atragi și să le păstrezi atenția, deoarece ei sunt cei care îi distrează mereu pe toți cei din jurul lor.


3. Berbec

Berbecii sunt lideri înnăscuți, ceea ce poate fi deranjant pentru persoanele care nu vor să le calce pe urme. Berbecii sunt impulsivi și agresivi, ceea ce duce la personalități dominatoare. "Nu se tem de conflicte și prosperă atunci când concurează", spune Tripp. Dar ea avertizează că această "energie primară poate părea amenințătoare". Această zodie încrezătoare știe întotdeauna exact ceea ce vrea și va face orice pentru a o obține.


2. Capricorn
 
Capricornii sunt născuți pentru a fi șefi și nu lasă pe nimeni (sau nimic) să le stea în cale. Tripp descrie acest semn de pământ ca având o "natură strictă, fără menajamente", care poate "incita cu ușurință frica în ceilalți". Factorul de intimidare este sporit, deoarece ei taie ușor calea oamenilor, mai ales dacă aceștia nu îndeplinesc standardele lor înalte. Sunt mereu în căutarea măreției, ceea ce le lasă puțin timp pentru o conexiune emoțională și le dă un aer pretențios care poate face ca semnele mai puțin predispuse să își piardă încrederea în jurul lor.

 

1. Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt extrem de intensi și serioși, ceea ce îi poate face să pară inabordabili și greu de cunoscut. "Le place puterea și să dețină controlul total al situațiilor", avertizează Tripp, care mai spune că această dorință intensă de dominare "poate părea amenințătoare".

Scorpionii au un aer misterios și adoră să păstreze secrete, așa că nu vei ști niciodată ce gândesc. La fel ca scorpionul, au capacitatea de a înțepa, așa că ai grijă. Scorpionii sunt intimidanți cu un motiv!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel