Zodii cu caracter ANGELIC versus cele mai PĂCĂTOASE zodii. Unde te încadrezi?

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Ce zodii sunt recunoscute pentru păcatele lor? Dar care sunt semnele considerate "sfinții zodiacului"?

În funcție de personalitățile lor, semnele din zodiac ajung să fie cunoscute după anumite calități sau defecte. 

Fiecare semn zodiacal are atât părți bune, cât și părți rele. Depinde ce parte hrănim mai mult. De altfel, cu toții suntem capabili atât de bunătate pură, cât și de păcate fără limite. Cu toate acestea, sunt câteva trăsături specifice fiecărui semn din zodiac, pe care nu le putem trece cu vederea.

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Ce semne primesc trofeul zodiilor păcătoase?

1. Scorpion/Ascendent în Scorpion

Scorpionii sunt considerați păcătoși, în topul acestor zodii. Motivele? Sunt misterioși, nu știi prea bine la ce se gândesc sau ce ascund. Care le sunt traumele? Dar următorul pas? Vorbim despre nativi secretoși, care tind să manipuleze. Din aceste motive, se încadrează cu succes în topul zodiilor păcătoase.

Să nu uităm, însă, că latura lor ușor malefică este și destul de atractivă. De fiecare dată, personajele negative au mereu un efect incredibil asupra noastră.

2. Leu/Ascendent în Leu

De ce sunt trecuți Leii la păcătoși? Nu putem spune că mândria este cea mai mare calitate. Iar acest lucru îi trimite acum în topul păcătoșilor. Vor să fie mereu în centrul atenției. Au o nevoie permanentă de a crea dramă, fiind tot mai aproape de un iad al măcinărilor interioare. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel