Zodiacul VEDETELOR. Celebrități născute în zodia TAUR

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anda Adam, Anca Țurcașiu, Alex Velea, Robert Pattinson, David Beckham
Descriere foto: Sursa foto: Anda Adam, Anca Țurcașiu, Alex Velea, Robert Pattinson, David Beckham

Iată care sunt vedetele născute în zodia Taurului și care sunt trăsăturile pe care le dictează acest semn zodiacal.

Taur

(21 aprilie-21 mai)

Taurul este un semn zodiacal puternic, căruia îi place foarte mult stabilitatea și îi place să fie cu picioarele pe pământ. Guvernat de planeta Venus, Taurul este pragmatic, îi place tot ce este frumos, are talente artistice și senzualitate. Acesta devine cel mai fericit, în momentul în care dispune de siguranță materială și are toate lucrurile de bază, de care are nevoie pentru a trăi: mâncare, hrană, un partener stabil. 

Chiar dacă la început Taurul poate părea indolent, pasiv, acesta își va schimba complet atitudinea la primul impuls. Acesta mai este un semn zodiacal posesiv și are niște convingeri fixe, pe care nu i le poate schimba nimeni.

Taurul mai este cunoscut și pentru caracterul blând, răbdător, uneori chiar prea încet. Dacă Taurul va avea probleme de sănătate, cel mai probabil acestea vor fi declanșate de grijile materiale.

Celebrități născute în zodia Taur

Megan Fox 

Penelope Cruz 

Michelle Pfeiffer 

Jessica Alba

Adele 

Kelly Clarkson

Cate Blanchett

Uma Thurman

Natalia Oreiro 

Cher 

Chris Brown 

David Beckham

George Clooney 

Robert Pattinson 

Vedete din România

Anca Ţurcașiu 

Mona Muscǎ 

Roxana Ionescu 

Jojo 

Carmen Brumă 

Anda Adam 

Ion Ţiriac 

Florin Cǎlinescu 

Robert Turcescu 

Anghel Iordǎnescu 

Alex Velea 

Zodiacul VEDETELOR. Celebrități născute în zodia BERBEC

Femeia Taur

Nativele Taur au foarte mare nevoie de siguranță materială, pentru a se simți în confort. Acestea sunt niște firi calme, dar și romantice și caută întotdeauna să aibă relații de lungă durată, care le oferă stabilitate.

"Femeile Taur au nevoie de foarte mult confort, de foarte multă siguranță. Acestea sunt mai tradiționale, mai conservatoare, mai liniștite, vor armonie. Ele mai au nevoia de a nu fi grăbite, simt nevoia să fie totul foarte predictibil, să fie totul sigur. Femeile cu luna în Taur sunt foarte devotate, liniștite la serviciu, reușesc să stingă conflicte, vor să fie totul așezat. Femeilor cu Venus în Taur le plac legăturile de lungă durată, stabilă, le place un vin fin, o cină romantică, le place tot ce este de calitate și au un simț artistic și estetic extraordinar. Dacă vrei să o cucerești, aceasta nu se dezvăluie repede, ea stă și vrea să te cunoască, vrea să fie curtată clasic. Femeile acestea sunt acuzate uneori că au acest simț materialistic. Nu este intenționat, ea doar are nevoie de siguranță, vrea să aibă stomacul plin, pentru că dragostea trece prin stomac." , a spus Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.

 

Bărbatul Taur

"Nativii Taur sunt molcomi, nu trebui să-i pui să facă mai multe lucruri în același timp. Pe un bărbat Taur nu trebui să te superi, dacă nu te-a auzit la un moment dat, pentru că el este foarte concentrat la ceea ce face. Taurul este și foarte posesiv, adică vrea să fie mereu cu tine, să facă lucrurile împreună cu tine. De asemenea, el este foarte răbdător, nu-i place să se grăbească și nu-i plac nici surprizele. Aceștia sunt foarte senzuali și au nevoie de atingeri, de contact fizic foarte mult. Aceștia trebuie să își asigure partea financiară, pentru că astfel nu se va simți bine. Poate fi și foarte darnic, romantic, dar poate avea și momente când este mai economic. Este căpos, încăpățânat și nu-i place conflictul, mereu vrea să așeze, să liniștească. ",a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel