Zodiacul VEDETELOR. Celebrități născute în zodia GEMENI

Data publicării:
Sursa foto: Horoscopul vedetelor, Gemeni, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Horoscopul vedetelor, Gemeni, colaj foto

Iată care sunt vedetele născute în zodia Gemeni și care sunt trăsăturile pe care le dictează acest semn zodiacal.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Simbolizat în mod corespunzător de gemenii cerești, acest semn de aer a fost interesat de atât de multe activități încât a trebuit să se dubleze. Din cauza dualității intrinseci a Gemenilor, ei sunt adesea prezentați în mod greșit ca fiind cu două fețe. În realitate, însă, Gemenii au rareori o agendă ascunsă. Jucăuș și curios din punct de vedere intelectual, Gemenii jonglează în mod constant cu o varietate de pasiuni, hobby-uri, cariere și grupuri de prieteni. Ei sunt fluturii sociali ai zodiacului: Acești gemeni iuți la vorbă pot vorbi cu oricine despre orice. 

Sezonul Gemenilor începe pe 21 mai, o zi care introduce căldura și electricitatea verii. Gemenii sunt, în consecință, excelenți în a ghida schimbarea și transformarea. Acești gemeni curioși sunt pionieri extraordinari, folosindu-și energia pentru a conduce proiecte creative inovatoare. Un gânditor neînfricat, Gemenii sunt întotdeauna dispuși să încerce ceva nou. Dar, după ce și-au împărtășit viziunea progresistă cu lumea, cel mai bine este să îi lăsăm pe acești gemeni să se întoarcă la ideile lor: Aceste semne de aer hiperactive au o durată scurtă de atenție și sunt cel mai mult mulțumiți atunci când pot trece cu fluiditate de la o idee la alta.

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta mesageră a comunicării.  O altă calitate incredibilă a Gemenilor, totuși, este că  își pot reveni rapid chiar și din cele mai rușinoase momente. Gemenii se mișcă prea repede pentru a le păsa de pașii greșiți: Ei pur și simplu trec mai departe.

Celebrități născute în zodia Gemeni

Johnny Depp

Morgan Freeman

Kanny West

Lenny Kravitz

Thupac Shakur

Angelina Jolie

Elizabeth Hurley

Nicole Kidman

Marilyn Monroe

Zodiacul VEDETELOR. Celebrități născute în zodia BERBEC

 

Vedete din România

Teo Trandafir 

Andreea Bănică

Loredana Groza 

Oana Cuzino 

Alexia Talavutis 

Cristina Spatar 

Nicu Alifantis 

Aurelian Temisan 

Adrian Enache 

Tudor Chirila 

Mihai Bobonete

Femeia Berbec

Nativele Berbec și cele cu ascendent în Berbec sunt niște femei independente, care fac tot timpul lucrurile după bunul plac. Acestea se îndrăgostesc foarte repede, se implică în relații, dar la fel de repede se și pot detașa. Femeia Berbec trebuie să facăt tot timpul lucruri noi, astfel se plictisește.

"Se spune despre nativele Berbec și cele cu ascendent în Berbec că sunt mai adrogine, mai masculine, focoase, independente. Da, așa este! Femeii Berbec când i se pune pata, i se pune pata. Ea se îndrăgostește repede, dar se și poate stinge foarte repede, dar este acolo cu tine. Este prietenă, se implică în activități cu tine, este ambițioasă, curajoasă, te ridică imediat din orice problemă, te salvează, dar nu se sacrifică. Femeia Berbec nu stă să sufere, ea pleacă când i se pune pata. Este foarte curajoasă, independentă și ambițioasă. Femeia Berbec are nevoie să facă și ceva profesional. Și dacă rămâne casnică, ea nu trebuie să fie doar casnică, ea trebuie să fie campioana blocului. Ea trebuie tot timpul să facă lucruri noi, altfel se plictisește", a spus Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

Femeia Berbec nu se supune niciodată și nu suportă să i se spună ce să facă. Mai mult decât atât, aceasta nu trebuie le facă pe plac altora, astfel riscă să nu mai fie ea și să se transforme.

"Bărbații nu prea apreciază pentru că ea intră în luptă. Femeia Berbec nu are cum să fie supusă. Ea nu suportă să fie supusă și să i se spună ce să facă. Trebuie să o ți în priză pe femeia Berbec. Ea trebuie să se iubească. În momentul în care i se spune să fie mai diplomată, să nu-i asculte pe ceilalți, deoarece dacă aceasta începe să fie mai diplomată, mai răbdatoare, ea își strică toată fundația și nu mai este ea. Ea nu trebuie să le facă pe plac celorlalți. Femeia Berbec trebuie să facă activități sportive, să aibă o carieră, să facă tot timpul lucruri noi și să nu fie supusă, ca să se iubească și ca să fie fericită", a spus Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.

Youtube video image

 

Bărbatul Berbec

"Berbecii sunt foarte sensibili și jucăuși. Aceștia se aruncă repede, nu se supără, le trece, au nazuri. Bărbații Berbeci sunt precum niște copii, dar nu copiii aceia care au nevoie de mămica că sunt totuși independenți. Sunt niște copii cărora le place să fie independenți, dar le place să le și spui ce să facă, ca să aibă cu cine să se certe (...) Când ai un Berbec lângă tine, ai nevoie să faci lucruri noi, ai nevoie să călătorești, ai nevoie să te duci departe, să nu-l plictisești. Orice bărbat Berbec, chiar dacă e mai sensibil, mai puternic, nu vrea să se plictisească. Bărbații Berbec apreciază foarte mult într-o relație ca femeia să fie și ea destul de independentă, puternică și să facă tot timpul lucruri noi. Bărbatul Berbec are nevoie de foarte multă acțiune, dar este și foarte sensibil.", a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel