Zodiacul SUPEREROILOR. Ce personaj Marvel și DC Comics întruchipează fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Marvel vs DC Comics. Captură Video YouTube
Descriere foto: Marvel vs DC Comics. Captură Video YouTube

Eroii din universul Marvel sau universul DC Comics ar putea descrie perfect semnele zodiacale. Iată cum ar putea fi personificate ele în celebrele benzi desenate. 

BERBEC: WOLVERINE

Wolverine este un războinic aventuros și îndrăzneț, plin de energie. Un Berbec este o persoană care își trăiește viața în termenii, credințele și idealurile proprii, iar acesta este exact genul de persoană despre care fanii benzilor desenate știu că este Wolverine. În ciuda faptului că este un membru de bază al X-Men, el nu este niciodată o persoană care permite nimănui altcuiva să îi dicteze cine este. Un Berbec este, de asemenea, cunoscut pentru izbucnirile sale de furie, iar episodul de furie al lui Wolverine se încadrează perfect în această trăsătură.


BALANȚĂ: SUPERMAN

O Balanță este întotdeauna echilibrată și corectă. Ei caută ceea ce este corect în lume și luptă pentru a păstra acest echilibru, care este exact genul de supererou sănătos pe care îl reprezintă Superman în DC Comics. Este o persoană care știe să deosebească binele de rău și caută echilibrul întregii vieți, văzând întotdeauna imaginea de ansamblu. Superman este, de asemenea, foarte inteligent și diplomat și va găsi adesea o cale de ieșire din necazuri vorbind și croindu-și drum printr-o situație, ceea ce este o altă trăsătură a Balanțelor. Este o figură foarte puternică și face tot ce poate pentru a-i ajuta pe ceilalți.

 


LEU: WONDER WOMAN

Un Leu este un lider înnăscut. Sunt oameni care stau deoparte și știu că toți ceilalți le vor respecta poziția și le vor înțelege puterea. Wonder Woman este, de asemenea, mai mare decât viața și, deși se consideră că Leii au un ego mare, poate fi și o persoană care are toată încrederea din lume și nu există nicio luptă pe care Wonder Woman crede că ar putea să o piardă vreodată.


GEMENI: IRON MAN

Când vine vorba de Gemeni, personalitățile lor sunt adesea contagioase și nu există un membru al Universului Marvel cu o personalitate mai mare decât Tony Stark. Iron Man ar putea fi un supererou blindat, dar este, de asemenea, o persoană cunoscută pentru faptul că spune ce gândește și se asigură că toată lumea știe că este în cameră. Iron Man este, de asemenea, foarte energic și mereu în mișcare, o altă trăsătură a Gemenilor. El nu va da niciodată înapoi de la o luptă și adesea va forța butoanele altor persoane atunci când știe că acestea obțin ce e mai bun de la el.

 

SĂGETĂTOR: HULK 

Săgetătorul este o persoană care caută mereu adevărul și este însetat de cunoaștere, ceea ce descrie partea de Bruce Banner din personalitatea lui Hulk. Un Săgetător este, de asemenea, o persoană extrem de entuziastă, ceea ce îl descrie pe Hulk la mai multe niveluri diferite. Săgetătorul este, de asemenea, cel mai sălbatic dintre semnele zodiacale, și există puțini eroi mai sălbatici sau mai brutali decât Hulk.


VĂRSĂTOR: ROCKET RACCOON 

Vărsătorii sunt înțelepți și analitici din fire. Filmele Gardienii Galaxiei arată cum Rocket este un geniu în a crea lucruri, ceea ce este o trăsătură din benzile desenate, de asemenea. Cu toate acestea, o altă trăsătură importantă din cărți este că Rocket este un detectiv genial, cu o minte analitică ascuțită. De asemenea, la fel ca un Vărsător, Rocket, în benzile desenate, este, de asemenea, impulsiv, imprevizibil și încăpățânat, trecând în același timp de prea multe ori peste limită atunci când devine agitat.

 

TAUR: GAMBIT 

Gambit este popularul membru Cajun din X-Men, un erou care poate arunca orice obiect după ce îi infuzează energie cinetică sub formă de armă explozivă. De asemenea, el are câteva dintre trăsăturile negative ale semnului zodiacal Taur, inclusiv gelozia, încăpățânarea și posesivitatea. Ca membru al breslei hoților, este o persoană care are gustul pentru lucrurile bune din viață, o altă trăsătură a Taurului. Așa cum se arată în relația sa cu Rogue, Gambit este senzual și are gusturi rafinate când vine vorba de dragoste, ceea ce îl face un Taur perfect.


RAC: CĂPITANUL AMERICA

Căpitanul America este un om altruist care și-a dăruit întreaga viață țării sale, devenind nu doar cel mai mare războinic al acesteia în vremuri de nevoie, ci permițându-și să devină simbolul pentru Statele Unite ale Americii. El face acest lucru cu ajutorul credinței sale puternice, o trăsătură importantă a Racului. Căpitanul America nu este doar un mare și puternic războinic, ci și un tactician inteligent și creativ, o altă trăsătură a Racului. El este, de asemenea, tandru, își poartă inima pe mânecă și este adesea supraprotector și curajos, aproape până la greșeală.

 

FECIOARĂ: SPIDER MAN

Când vine vorba de Fecioare, acestea sunt adesea mai dure cu ele însele decât cu oricine altcineva. Acest lucru îl descrie perfect pe Spider-Man. El se bate tot timpul pentru eșecurile sale și se învinovățește pentru tot ceea ce i se întâmplă lui sau celor dragi lui. Acest lucru are sens din moment ce a pierdut atât de mulți oameni apropiați. Cu toate acestea, o altă trăsătură a Fecioarei este că lucrează mai mult decât oricine pentru a depăși aceste îndoieli și critici. O Fecioară este adesea analitică și perspicace, iar acestea sunt trăsături pe care Peter Parker le are din plin.


SCORPION: GREEN LANTERN 

Cea mai mare trăsătură a lui Green Lantern din DC Comics este că este un om care nu cunoaște frica. Aceasta este una dintre trăsăturile Scorpionului din semnele zodiacale, deoarece sunt curajoși și concentrați, ambele trăsături de care Hal Jordan avea nevoie pentru a deveni cea mai mare Lanternă din univers. Scorpionii sunt, de asemenea, secretoși și dominatori, alte două trăsături pe care Jordan și le-a însușit ca un pacificator intergalactic care își ia în serios jurământul și rolul. De asemenea, el este credincios jurământului său, precum și prietenilor săi, o altă trăsătură majoră a semnului Scorpionului.

 

 

CAPRICORN: PROFESOR X 

Capricornul este o persoană muncitoare, loială și ambițioasă, dar care este și prea serioasă și critică. Aceste trăsături i se potrivesc liderului X-Men, profesorul Charles Xavier. El a pus echipa laolaltă cu ambiția de a crea o armonie pașnică cu oamenii care îi urăsc și se tem de mutanți. În benzile desenate recente, Xavier a creat Krakoa ca o națiune independentă de mutanți, unde aceștia trăiesc în pace și se bucură de imunitate diplomatică. Acest lucru arată obiectivele sale ambițioase, păstrând în același timp o altă trăsătură a Capricornului, aceea de mare suspiciune în ceea ce privește lumea în care trăiesc.


PEȘTI: AQUAMAN 

Semnul zodiacal Pești este legat de simbolul peștelui, așa că este logic ca bărbatul care poate vorbi cu peștii să îi împărtășească caracteristicile. Aquaman este regele Atlantidei și protectorul mărilor, iar un Pești este o persoană care muncește din greu pentru a trăi într-un mediu în care își poate îndeplini visele. Aquaman este, de asemenea, empatic față de lumea din jurul său, precum și emoțional și altruist atunci când vine vorba de a-i ajuta pe cei pe care a jurat să-i protejeze. Un Peștele este, de asemenea, lunatic și un escapist, iar acest lucru îl descrie și pe Authur, care are nevoie de timpul său departe de acțiune pentru a se reîncărca.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel