Zodiacul SUCCESULUI. Cele PATRU zodii care reușesc orice își propun

Data actualizării: | Data publicării:
foto Andrea Piacquadio / Pexels
Descriere foto: foto Andrea Piacquadio / Pexels

Cele PATRU zodii care au SUCCES în viaţă

Care sunt cele patru semne predispuse să aibă succes în viaţă? Ne spune Lauren Ash, astrolog citat de Bustle.com!


 Potrivit Astrosens.ro, zodia este doar scheletul astrogramei noastre, iar hărţile noastre natale prezintă în detaliu "amprenta" noastră cosmică.

Potrivit astrologului Lauren Ash, elementele din astrograma noastră ce vorbesc despre norocul şi destinul nostru sunt date de poziţia sau semnul în care se afla Jupiter în momentul naşterii noastre şi Nodul Nord. Jupiter în harta noastră natală vorbeşte despre avere şi noroc, iar Nodul Nord oferă indicii despre destin, chemarea personală, orientarea profesională. Ash spune că a avea mai multe planete sau Nodul Nord în casa a 10-a, casa profesiei, relevă dacă te-ai născut cu noroc în cariera ta.

„Acesta este un semn al cuiva care va lăsa o amprentă sau o schimbare majoră în domeniul său. Acești oameni simt că identitatea și fericirea lor sunt strâns legate de capacitatea lor de a realiza lucruri în viață”, explică Ash pentru Bustle.com.

Care sunt cele patru zodii de succes?


Berbec

Primul semn de foc al zodiacului se poate simţi destinat să ducă o viaţă împlinită pe bună dreptate. Nu te temi de riscuri sau de obstacole, iar competitivitatea ta alimentează mentalitatea ta de învingător. Nu doar asta, dar şi faptul că eşti un semn cardinal te înzestrează cu abilitatea de a veni cu tot felul de idei inovatoare. pur şi simplu, nimic nu îţi stă în cale când ai ochii ţintiţi spre un scop.

„Berbecii sunt cei mai curajoși în a-și urmări obiectivele”, explică Ash pentru Bustle. „Nu se mulțumesc să urmeze un plan pentru succes – ei preferă să fie primii sau cei mai buni în ceva.” Chiar dacă șansele sunt împotriva ta, ai rezistența și determinarea de a încerca din nou până când ajungi pe primul loc.

Fecioară

Nimic nu scapă ochiului tău critic! În plus, nevoia ta de a pava mereu drumul către succes şi pentru alţii şi de a fi cea mai bună versiune a ta sunt elementele care atrag succesul spre tine. Nu te temi niciodată de muncă şi nu oricum, ci la standarde înalte. Fiind un semn de Pământ, atitudinea echilibrată şi calculată te ajută să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, dar ai şi o notă de flexibilitate, întrucât Fecioara este un semn mutabil.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel