Zodiacul Sărbătorilor de iarnă. Zodiile care adoră Crăciunul și cele care se transformă în Grinch

Data actualizării: | Data publicării:
How the Grinch Stole Christmas. Captură Video YouTube
Descriere foto: How the Grinch Stole Christmas. Captură Video YouTube

Spiritul Crăciunului învăluie aproape pe toată lumea. Unele zodii adoră această sărbătoare, în timp ce altele o urăsc.

1. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești considerat spiridușul Crăciunului. Ești cu siguranță primul care își decorează locuința, biroul și chiar mașina. Uneori împodobești bradul de Crăciun înaintea tuturor. Săgetătorii sunt pur și simplu adevărata întruchipare a spiritului de Crăciun.

2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ești considerat perfecționistul Crăciunului. Gemenii iau Crăciunul foarte în serios, mai ales când vine vorba de decorațiuni. Îți dorești un brad de Crăciun perfect, cu cele mai bine împachetate cadouri și toată lumea stând în sufragerie petrecând împreună.

 

3. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt cei care fac listele de dorințe pentru Crăciun. Își pregătesc lista cu luni de zile înainte de sărbători. Capricornii se pricep foarte bine să îți facă rost de ceea ce îți dorești de Crăciun, trebuie să se asigure că îți iau cel puțin un obiect din lista ta de dotințe.

4. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt colindătorii Crăciunului. Îți place să dai cea mai bună reprezentație cântând colinde de Crăciun pentru toată lumea. De asemenea, Leii ascultă non stop muzică de Crăciun în drum spre serviciu, sală și școală. Îți place să profiți de întâlnirile de familie pentru a cânta din toată inima.

 

5. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt cei mai înfocați fani ai filmelor de Crăciun. Își fac un calendar specializat de filme și se asigură că toată lumea este de acord. Creează cadrul perfect pentru film cu ciocolată caldă și prăjituri de Crăciun. 

6. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești un fel de Moș Crăciun al zodiacului. Taurii sunt în largul lor în perioada sărbătorilor. Vrei doar să ai cea mai bună experiență de Crăciun posibilă. Prin urmare, mergi la toate petrecerile de sărbători.


7. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele iubesc Crăciunul pentru că le permite să dea înapoi mai mult ca niciodată și, de asemenea, să împărtășească toată dragostea pe care o au cu toată lumea. Tu chiar faci ca perioada sărbătorilor să fie foarte specială, deoarece ai misiunea de a face inima tuturor să se topească.

 

8. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ești nici spiriduș, nici grinch când vine vorba de Crăciun. Scorpionilor le place să mulțumească pe toată lumea, așa că dacă familia și prietenii lor vor să sărbătorească Crăciunul, atunci o vor face și ei. Dar dacă nu vor, Scorpionii nu se vor stresa prea mult din cauza asta. Scorpionii te vor lăsa pe tine să faci toate aranjamentele.

9. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nivelul tău de entuziasm pentru Crăciun depinde de cum a fost anul pentru tine. Dacă a fost un an decent, atunci vei avea parte de o perioadă plăcută în perioada sărbătorilor. Dar dacă a fost unul teribil, atunci nu vei aștepta cu nerăbdare nicio sărbătoare.

 

10. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii nu se opun Crăciunului, doar că urăsc faptul că sunt unii oameni care nu vor reuși să sărbătorească Crăciunul și asta îi întristează foarte tare. Credeți cu tărie că toată lumea merită să se bucure de sărbători fără griji și cu mâncare pe masă.


11. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt aproape Grinch-ul Crăciunului. Ai putea părea cineva căruia nu-i plac sărbătorile, dar în secret le iubești. De asemenea, Fecioarelor nu le place când oamenii cumpără lucruri scumpe doar pentru a se da mari sau pentru a pretinde că sunt oameni buni în timpul sezonului de cadouri. Cu siguranță critici comportamentele celorlalți în timpul sărbătorilor.


12. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești Grinch al Crăciunului. Motivul este că Berbecii se agită atât de mult înainte de venirea Crăciunului și apoi sunt atât de dezamăgiți când nu primesc ceea ce sperau. Dacă lucrurile nu merg așa cum vrei tu, vei deveni negativist și puțin dramatic. Așa că, pentru toți ceilalți, încercați să faceți tot posibilul să nu vă puneți cu Berbecul  pentru a avea un Crăciun liniștit!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel