Zodiacul PSIHOPAȚILOR. Cât de periculos ești, în funcție de zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Joker, Captură video YouTube
Descriere foto: Joker, Captură video YouTube

Fiecare zodie are o latură ascunsă, diabolică, de care ceilalți ar fugi, cu siguranță, dacă ar cunoaște-o. Iată ce tip de psihopat ești. în funcție de ziua în care te-ai născut. 

BERBEC: Psihopatul care își asumă riscuri

Berbecul nu-și poate controla acțiunile. Ei vor întotdeauna să simtă emoție și să facă activități cu risc ridicat. Le place să se confrunte cu orice fel de pericol și au o judecată teribilă. De asemenea, iubesc sentimentul de frică.


TAUR: Psihopatul hoț

Sunt conduși de invidie și de nevoia de a lua înapoi ceea ce cred că le aparține. Simt că sunt îndreptățiți să facă tot ce trebuie pentru a se simți mai bine cu viața lor. Sunt geloși, invidioși, insistenți, lacomi, materialiști și egocentrici.

 

GEMENI: Psihopatul mincinos

Pentru Gemeni, minciuna este la fel de ușoară ca respirația. Ei mint tot timpul, de cele mai multe ori fără motiv. Ei nu pot înțelege cu adevărat diferența dintre adevăr și minciună. Sunt inteligenți, fermecători și vor complimenta pe cineva până când vor obține ceea ce vor.


RAC: Psihopatul sufletului pereche

Rac par a fi ființe vulnerabile, adorabile, dulci și drăguțe. Atunci când vorbesc cu oamenii, fac să pară că împărtășesc aceleași idei, credințe și planuri de viață ca și ei. Cu toate acestea, odată ce s-au îndrăgostit de cineva, devin agresivi, posesivi și egocentrici.


LEU: Psihopatul alpinist social

Acest tip de psihopat se află întotdeauna în vârful cercurilor lor profesionale și sociale. Cu toate acestea, în timp ce pot fi fermecători și simpatici la locul de muncă sau la petreceri, ei își terorizează proprii membri ai familiei. Ei cer control total și îi manipulează pe ceilalți pentru a-și atinge obiectivele.


FECIOARĂ: Psihopatul academic

Acești psihopați au adesea cariere în domeniile medical, juridic, educațional, religios și științific. Ei profită de clienți, pacienți și studenți în orice fel care îi avantajează. Când sunt descoperiți, trec la următorul loc de muncă, fără să se simtă vinovați de distrugerile pe care le-au lăsat.

 

BALANȚĂ: Sfântul psihopat

Acest tip de psihopat muncește din greu pentru a se asigura că toată lumea crede că are o moralitate impecabilă. Adesea, ei exploatează situațiile politice sau sociale ca o scuză pentru a fi brutali, intriganți, înșelători, controlori, manipulatori, abuzivi, chinuitori și corupți.


SCORPION: Psihopatul sexual

Acest tip de psihopat este întotdeauna excitat, chiar și atunci când situația este complet nepotrivită. De obicei, au și o varietate de fetișuri. Le place să controleze și să domine alte persoane.


SĂGETĂTOR: Psihopatul vânzător

Cunoscut și sub numele de Vânzătorul de mașini de ocazie, deoarece pot vinde orice oricui, chiar dacă tot ceea ce fac este să încerce să se "vândă" pe ei înșiși. Ei folosesc un "discurs de vânzare"' pentru a atrage oamenii. Acest tip de Săgetător va face orice pentru ca victimele lor să le placă.

 

CAPRICORN: Psihopatul paranoic

Capricornii sunt îngroziți de faptul că sunt expuși și vor deveni extrem de periculoși pe măsură ce amenințarea expunerii se apropie de ei. Deseori îi acuză pe alții, pentru a deturna suspiciunea asupra lor.


VĂRSĂTOR: Psihopatul antisocial

Acest tip de Vărsători refuză să confirme normele sociale și să se supună legii. Ei mint în mod constant, folosesc pseudonime și nu au nicio problemă în a-i păcăli pe ceilalți pentru propriul câștig personal. Sunt agresivi și au un dispreț total față de siguranța lor și a celorlalți.


PEȘTI: Artistul psihopat

Acest tip de psihopat adoră să fie în preajma oamenilor creativi pentru a nu ieși în evidență. Îi manipulează pe ceilalți făcându-i să se simtă plictisitori în timp ce se prezintă ca fiind fermecători, artistici și talentați. Au o abilitate verbală uimitoare pe care o folosesc în avantajul lor, făcându-i pe oameni să creadă că nu sunt psihopați, ci doar genii neînțelese.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel