Zodiacul prieteniei. Care sunt cele două zodii cu care te înțelegi cel mai bine

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Antonino Visalli
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Antonino Visalli

Iată care sunt zodiile cu care te înțelegi cel mai bine. Uită-te la cei mai buni prieteni ai tăi și vezi dacă au în harta natală influențele acestor zodii. 

Berbec

Guvernat de Marte, planeta acțiunii, a energiei și a pasiunii, Berbecul este semnul cardinal de foc - dinamic, energic, impulsiv, curios, direct și, uneori, inocent. Dacă ai plasamente majore în Berbec, te vei potrivi cu cineva care le are pe ale sale în ...

Gemeni: Semnul de aer mutabil formează un sextil prietenos cu Berbecul, ceea ce are foarte mult sens, pentru că, la fel ca tine, Gemenii sunt dispuși la orice, veșnic tineri, curioși și trec rapid prin viață.

Săgetător: Semnul de foc mutabil formează un trigon dulce - cel mai armonios unghi care poate exista între două semne - cu Berbecul. La fel de liber-spirit, independent și direct, tu și Săgetătorul sunteți într-o misiune perpetuă de a transforma viața într-o aventură.


Taur

Guvernat de Venus, planeta frumuseții, a dragostei și a banilor, Taurul este semnul de pământ fix, cunoscut pentru că este încăpățânat, cu picioarele pe pământ, tenace, de încredere, loial și senzual. Dacă ai plasamente principale în semnul Taurului, te vei potrivi cel mai bine cu...

Rac: Acest semn de apă cardinal sentimental formează un sextil vesel cu Taurul. Împreună, sunteți o pereche confortabilă care știe că cea mai bună ieșire implică mâncăruri minunate, cele mai confortabile haine și vizionarea unui spectacol emoționant.

Fecioară: Semnul de pământ mutabil formează un trigon pozitiv - cel mai armonios unghi care poate exista între două semne - cu Taurul. La fel de orientat spre obiective, cu picioarele pe pământ și grijuliu, găsiți o mare plăcere în abordarea rutinelor de zi cu zi, de la grădinărit la gătit împreună.

 


Gemeni

Guvernat de Mercur, planeta comunicării, a transportului și a tehnologiei, Geamănul este semnul de aer mutabil cunoscut pentru viteză, pentru faptul că e sociabil, curios, agil, fermecător și adaptabil. Dacă ai plasamente în semnul Gemenilor, te vei conecta cel mai bine cu...

Berbec: Semnul de aer cardinal formează un sextil prietenos cu Gemenii. Împreună, sunteți veșnic tineri, cu misiunea de a profita la maximum de viață, curioși și mereu în mișcare.

Leu: Semnul fix de foc formează un sextil cu Gemenii, formând o dinamică prietenoasă și relaxată. La fel de optimist, iubitor de distracție și sociabil, viața este o petrecere zbuciumată pentru tine și un Leu.

 

Rac

Guvernat de Luna strălucitoare, care ne supraveghează emoțiile, securitatea și intuiția, Racul, semnul cardinal de apă, este hrănitor, sensibil, plin de compasiune, autoprotector, în căutare de securitate și ofertant, iubitor și are un simț al umorului năucitor și simpatic. Cu plasamente sociale și emoționale în semnul Racului, te vei înțelege cel mai bine cu...

Taur: Acest semn de pământ fix formează un sextil ușor de realizat cu Racul. Amândoi sunteți predispuși să fiți casnici, așa că nu vor eșua niciodată să se conecteze în jurul unor mâncăruri minunate, bând tot vinul și devenind cât se poate de confortabili.

Pești: Semnul de apă mutabil este în trigon - cel mai armonios unghi posibil - cu Racul, ceea ce are sens, deoarece ambele semne sunt profund empatice și intuitive. De la a învăța despre cristale până la a petrece timpul cu familiile lor , vă puneți toată inima în această prietenie.

 

Leu

Guvernat de Soarele radiant, care guvernează imaginea de sine, încrederea și identitatea de bază, Leul, semnul fix de foc, se simte confortabil să fie în centrul atenției, adoră dramele, este ambițios, loial, își protejează cu înverșunare apropiații, este generos, iubitor de lux, însorit și cu inima mare. Cu plasamente sociale și emoționale în semnul Leului, te vei potrivi cu...

Gemeni: Semnul de aer mutabil este în sextil cu Leul, ceea ce înseamnă că acești doi au o conexiune ușoară. Amândoi adorați să săriți de la un eveniment la altul, făcând mereu impresie prin faptul că sunteți jucăuși, veseli și veșnic însorit.

Balanță: Semnul cardinal de aer este, de asemenea, sextil cu Leul. Împreună, veți fi gazdele supreme, organizând petreceri de invidiat, cu toate detaliile cele mai atrăgătoare. Și pentru că amândoi sunteți conștienți de stil și iubitori de lux, cumpărăturile și decorarea spațiilor voastre respective pentru a fi demne de Instagram este, de asemenea, o distracție preferată.

 


Fecioară

Guvernată de Mercur, planeta comunicării, Fecioara, semnul de pământ mutabil, este orientată spre detalii, perfecționistă, conștientă de sănătate, sensibilă, darnică, analitică și stăpână pe cercetare. Dacă ai plasamente majore în semnul Fecioarei, cel mai bine te vei înțelege cu...

Taur: Semnul de pământ fix formează un trigon armonios cu Fecioara. Tu și prietenul tău Taur sunteți la fel de pragmatici, interesați să fiți în slujba celorlalți, organizați și la fel de interesați de experiențe relaxante, cu picioarele pe pământ, cum ar fi un picnic în parc sau o discuție întârziată la o masă de la fermă la masă.

Capricorn: Semnul cardinal de pământ formează un trigon ușor de suportat cu Fecioara. La fel de harnici, tu și prietenul tău Capricorn nu vă puteți abține să nu vă stabiliți obiective ambițioase și să nu faceți pașii meticuloși pentru a trece linia de sosire. Veți fi cu siguranță cele mai mari majorete una pentru cealaltă.


Balanță

Guvernată de Venus, planeta iubirii, a frumuseții și a banilor, Balanța, semnul cardinal de aer, este gazda supremă a oricărei petreceri, iubitoare de artă, pricepută în a face planuri de joc de ansamblu, ambițioasă și romantică. Dacă ai plasamente principale în semnul Balanței, te vei înțelege cel mai bine cu...

Leu: Semnul fix de foc este, de asemenea, sextil cu Balanța. Amândoi iubiți să fiți în preajma oamenilor, preferați să evitați conflictele cu orice preț și nu vă puteți abține să nu faceți o impresie însorită și dulce asupra celorlalți. Cu alte cuvinte, sunteți o pereche  pentru care oamenii s-ar pune la coadă pentru a sta cu voi.

Vărsător: Acest semn de aer fix formează un trigon confortabil și armonios cu Balanța. Sunteți amândoi super-sociali, preferând să zburdați de la o întâlnire la alta, adunând prieteni și trecând prin viață cu o curiozitate intelectuală insațiabilă.

 

Scorpion

Co-guvernat de Marte, cel care se dă peste cap, și de Pluton, cel transformator, Scorpionul, semnul de apă fix, este extrem de privat, condus, angajat în sistemul lor de credințe, în ton cu partea întunecată a vieții și extrem de magnetic. Cu plasamente sociale și emoționale în semnul Racului, te vei descurca cel mai bine cu...

Capricorn: Semnul de pământ cardinal formează un sextil natural amabil cu Scorpionul. Tu și prietenul tău cel mai bun din Capricorn sunteți la fel de motivați să vă atingeți obiectivele și să faceți impresie, așa că veți lansa împreună o afacere și, de acolo, veți stabili cum veți conduce practic lumea.

Pești: Semnul de apă mutabil este în trigon armonios cu Scorpionul. Tu și prietenul tău Pești sunt la fel de emoționali și intuitivi, așa că, de obicei, vei avea un al șaselea simț în ceea ce privește starea de spirit și nevoile lor - și viceversa. În plus, amândoi vă bucurați de îndeletniciri spirituale și artistice, cum ar fi să vă uitați la un curs de meditație sau să vă luați bilete la balet.

 


Săgetător

Guvernat de Jupiter, Jupiter cel mare sau cel care se întoarce acasă, Săgetătorul, semnul de foc mutabil, este liber, jovial, nutrește o dorință insatiabilă de a călători, care în mod ideal duce la aventuri uimitoare și la învățare pe tot parcursul vieții, și este în mod constant în căutare de cunoștințe și filozofând. Dacă ai plasamente majore în semnul Săgetătorului, cel mai bine te vei descurca cu...

Berbec: Semnul cardinal de foc și tu ești în egală măsură în căutare de aventură, pasionat și cu ritm rapid. Din momentul în care îți unești forțele cu un Berbec competitiv și iubitor de distracție, tu - și toți cei care stau cu tine - veți fi într-o călătorie sălbatică și niciodată plictisitoare.

Vărsător: Semnul de aer fix și tu sunteți amândoi cu spirit liber, individualist și profund umanitar. Împreună, puteți să vă conectați cu aproape oricine altcineva, să călătoriți în lume și să vă dedicați timpul și energia pentru a da înapoi omenirii. 

 

Capricorn

Guvernat de stăpânul sarcinilor Saturn, Capricornul, semnul cardinal de pământ, este implacabil să își atingă obiectivele profesionale, pragmatic, determinat, iubitor de tradiții și cu adevărat sarea pământului. Dacă ai plasamente majore în semnul Caprei de Mare, te vei bucura de compania...

Fecioară: Semnul de pământ mutabil formează un trigon armonios cu Cap. Amândoi sunteți incredibil de muncitori, așa că vă va fi ușor să vă stabiliți obiective și să le atingeți împreună - sau pur și simplu să vă arătați și să vă sprijiniți unul pe celălalt.

Scorpion: Semnul fix de apă formează un sextil organic și prietenos cu Capricornul. Atât tu, cât și prietenul tău din Scorpion țineți foarte mult să vă ridicați în vârful oricărui munte pe care v-ați propus să îl atingeți, iar cu unitatea ta și concentrarea lor ascuțită, vă puteți ajuta unul pe celălalt să ajungeți acolo.

 

Vărsător

Guvernat de electrizantul Uranus, Vărsătorul, semnul de aer fix, este incredibil de cerebral, motivat să creeze schimbări dinamice, gândind într-un mod futurist, inventiv, pornind pe cont propriu și răzvrătindu-se împotriva convențiilor la fiecare pas, și chiar ieșind un pic ciudat sau excentric. Dacă ai plasamente majore în semnul Purtătorului de Apă, te vei conecta cel mai bine cu...

Balanță: Acest semn cardinal de aer formează un trigon confortabil și armonios cu Vărsătorul. Prietenul tău Balanță poate iniția un proiect pe care tu ești adeptul finalizării și, pentru că amândoi sunteți atât de apreciați și de sociabili, rețeaua voastră comună este cu adevărat de invidiat.

Săgetător: Semnul de foc mutabil și tu sunteți amândoi plini de dorință de călătorii și de dorință umanitară. Vreți să fiți conectați cu ceilalți într-un mod mare și semnificativ, așa că veți face deseori globetrot și vă veți implica împreună în activism sau în activități caritabile.


Pești

Guvernat de visătorul Neptun, Peștii, semnul de apă mutabil, este plin de compasiune, romantic, artistic, intens empatic și sensibil - creativii evidenți ai zodiacului. Dacă ai principalele plasamente sociale și emoționale în semnul Peștilor, vei gravita spre...

Rac: Semnul cardinal de apă este în trigon - cel mai armonios unghi posibil - cu Peștii. La fel de empatici și intuitivi, această pereche de apă sunt amândoi atrași de activități spirituale și satisfăcătoare din punct de vedere emoțional - de la băile de sunet reiki la cine confortabile și îmbietoare cu familia și prietenii.

Scorpion: Semnul fix de apă este, de asemenea, în trigon cu Pești. Ambii nu se tem să înoate în adâncul emoțiilor tale, prietenul tău Scorpion va ști întotdeauna când să-ți dea spațiu sau când ai nevoie de o îmbrățișare și de un timp de îngrijire petrecut făcând ceva reparator, fie că este vorba de a vedea o piesă de teatru sau de a te bucura de o zi de spa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel