ZODIACUL POFTICIOȘILOR: 3 zodii care sunt dependente de dulciuri

Data publicării:
pixabay.com
Descriere foto: pixabay.com

ZODIACUL POFTICIOȘILOR: Unii adoră deserturile puțin mai mult decât alții. Iată cele 3 zodii care sunt de-a dreptul dependente de dulciuri, și pentru care e periculos să stai între ele și desertul lor preferat: 

ZODIACUL POFTICIOȘILOR: Deserturile sunt reconfortante, fac bine la suflet și minunate pentru orice ocazie, fie că este o petrecere aniversară sau doar o zi ploioasă în care simți că ai nevoie de ceva care s-o facă mai... dulce. Dar sunt 3 zodii care adoră pur și simplu deserturile, sunt pofticioase fără măsură și nici nu e bine să te pui între ele și desertul lor preferfat, nu de alta, dar te pot lăsa fără degete! Iată care: 

TAUR
Taurii adoră toate lucrurile opulente și luxoase și, prin urmare, le plac deserturile care au o varietate de arome în ele și care constau din diferite straturi. Urăsc să mănânce sănătos și le place să-și răsfețe papilele gustative cu lucruri precum ciocolată, bomboane și fursecuri, tote de ce amai bună calitate.

RAC
Racii adoră toate lucrurile dulci, le plac lucrurile care îi fac să se simtă confortabil. Deserturile asta însemană pentru ei. Nu s unt mofturoși, adoră orice, de la clătite, înghețate și plăcinte, prăjituri, torturi, bolboane, bezele, și lista poate continua. Sunt atât de atașați de deserturi încât dacă le arăți ceva dulce dar nu îi lași să guste e jale. Te pot lăsa fără degete dacă te pui între e și ciocolata lor!

 

Citește continuarea pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel