ZODIACUL NEBUNILOR: Cele mai NEBUNE zodii și de ce sunt așa

Data publicării:
Heath Ledger, ‘The Dark Knight’/ Captura foto YouTube
Descriere foto: Heath Ledger, ‘The Dark Knight’/ Captura foto YouTube

Să fii puțin nebun este ceva de care avem nevoie cu toții dacă vrem să supraviețuim în vremuri moderne. Dar semnul nostru zodiacal este unul dintre factorii care ne modelează personalitatea inclusiv cantitatea de nebunie pe care o avem. Iată zodiacul nebunilor: de la cele mai trăsnite zodii la cele mai „normale”

ZODIACUL NEBUNILOR: Mulți factori diferiți intră în joc atunci când vine vorba de nivelul de nebunie al unei persoane, dar semnul astrologic sub care v-ați născut este unul foarte important. Iată lista cu zodiile, în ordine, de la cele mai nebune la cele mai normale. 

ZODIACUL NEBUNILOR: 

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Când vine vorba despre cine este cel mai nebun semn al zodiacului, nu există concurență: Gemenii sunt pe primul loc. Sunt amuzanți, dar și cei mai imprevizibili oameni de pe planetă. Asta înseamnă că se pot ambala de la 0 la 100 în câteva secunde înainte ca cineva din jurul lor să-și dea seama ce s-a întâmplat. 

2. Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii sunt amăgitori, rebeli și câteodată amuzanți, dar o pot lua razna în orice moment. Pot să pară puțin retrași când îi întâlnești pentru prima dată, dar se adaptează rapid dacă le dai puțin timp. Una dintre ciudățenii lor este că le pasă de fapt de opiniile altora.

3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorii sunt unii dintre cei mai amuzanți oameni de pe planetă, clovni adevărați dacă au chef, parțial pentru că au întotdeauna o latură „super-sălbatică”. Uneori, însă, își folosesc nebunia pentru a-i face pe oameni să râdă și pot merge destul de departe pentru a-i mulțumi pe alții. 

4. Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Principalul lucru pe care trebuie să-l știți despre Berbeci este că plantează adesea bombe care se pot declanșa în orice moment. Tind să fie și furioși, dar nu e totul pierdut, pentru că au și o latură mai moale și puține, dacă există, inhibiții. Acest lucru le permite să se înnebunească cu adevărat atunci când decid să renunțe. Când se lansează, însă, aveți grijă! Va trebui să vă feriți din calea lor și nu vă pierdeți vremea încercând să le potoliți glumele nebunești. 

 

Citește continuarea pe DC Medical.

.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel