Zodiacul mincinoșilor. Mihai Voropchievici: "Ei mint şi când dorm"

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Jametlene Reskp
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Jametlene Reskp

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai mincinoase zodii și cum le poți prinde.

Numerologul Mihai Voropchievici a fost invitat în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, acolo unde a dezvăluit cum se comportă zodiile atunci când mint. 

 

Berbec


Reacţionează diferit. Are un semn revelator pentru fiecare minciună care vine. Încearcă întotdeauna să fie dezinvolt. Parcă spune o poveste. Când îl prinzi, dă din umeri. Încearcă să minimalizeze efectul minciunii. Atunci când este acuzat, nu-i convine. Pleacă şi vorbeşte singur.

Taur


Taurul este foarte meticulos. Când se pregăteşte să spune o minciună, parcă o gândeşte. Caută pe cât posibil să detalieze. Să vină cu lux de amănunte. E un mincinos care ştie cum să spună. Dacă minte despre ce a făcut într-o anumită zi, are un plan. Vine şi exagerează. Are o regie nemaipomenită.


 Gemeni


Gemeni sunt mai guralivi. Se spune că şi atunci când respiră mint. De obicei, îţi dai seama când îţi ascunde ceva. Când minte, şi o face destul de des, consideră că ceea ce spune trebuie să fie auzit. Ei vorbesc foarte mult. Trebuie să fie în centrul atenţiei. Scopul este să fie acolo şi să spună ceva. Singura problemă care poate apărea sunt detaliile care vin atunci când spun o minciună. 

 Rac


Racul nu minte. Nu ştie să mintă. E trăsătura lui cea mai grozavă. E imposibil să fie convingător. Se înroşeşte imediat. Când încearcă să mintă, nu poate să te privească în ochi. Când şi-a coborât privirea, e clară treaba. Dacă l-ai prins cu cioara vopsită, spune că este ocupat. Sunt prinşi foarte repede.

 Leu


Când minte trebuie să aibă credibilitate. Este singurul semn zodiacal care are multă încredere în el. Când vor să mintă, credibilitatea îi ajută să rămână concentraţi. Au ceva prestant. Minte cu convingere. Sunt cei mai buni ca actori. Leul are scenaristică. E o abilitate foarte periculoasă. Cei care persistă, se vor axa în viaţă pe a spune 2 adevăruri şi trei minciuni. 

 Fecioară


Fecioara este foarte atentă la detalii şi la ce scoate pe guriţă atunci când minte. Le pregăteşte la fix. Deci, te-a terminat. Adaugă prea multe detalii la poveştile lor. Devin obositori. Vin cu lux de amănunte, ca cel din faţa lor să nu-şi dea seama. Când a venit cu absurdităţi, atunci îl prinzi. Începe să se scuze şi acuze. 

Balanţă


Ei sunt justiţiarii. Balanţele, ca să nu apelează la minciuni, urăsc confruntările directe. Pot să strice prietenii foarte uşor. Ele nu prea vor să mintă. Dacă ajung în punctul de a ascunde adevărul, te va evita. Îl prinzi imediat. 

Scorpion


Nativul Scorpion îşi doreşte să fie considerat cea mai sinceră zodie. Urăşte minciuna şi preferă să ascundă adevărul. Ei ajung la compromis. Sunt foarte convingători, dar când începi să le pui întrebări, devin agitaţi. Nu ştie ce să facă. 


Săgetător


Se pricepe foarte bine să mintă, dacă este nevoit să o facă. Ies repede din situaţii cu o mică minciunică. Atunci când este prins, preferă să ridice din umeri. Trec la atac dacă îi bănuieşti. Se sustrag. Ajunge să te facă să te simţi chiar tu vinovat dacă te-ai îndoit de ei. 

Capricorn


O zodie de pământ care se pricepe să ascundă adevărul mai ales atunci când simte că trebuie să facă acest lucru. Dacă cunoaşte un adevăr despre o anumită persoană, şi este nevoit să rămână doar el cu acest adevăr, preferă să îi spună în faţă. Trebuie să spună ca să fie crezut. Capricornii nu vorbesc mult. Te-au tăiat imediat. E aproape imposibil să-l prinzi.

 

 Vărsător


Urăşte minciuna. Când minte încearcă să păstreze lucrurile simple. Emoţiile se citesc pe faţă. Se schimbă la culoare. Va încerca să găsească mai multe moduri să te convingă că el este nevinovat. Dacă pui mai multe întrebări, îţi va pune altă întrebare ca să uiţi de acea minciună. Te scoate din zonă. Va încerca să pară că nu este mare lucru să spună o minciună. 

Peşti


Sunt rudele lui Pinocchio. Ei sunt regii. Aştia mint şi când dorm. Cu cât minte mai mult, cu atât este prins mai repede. Dacă l-ai observat că îl minţi, se victimizează. Se preface că este o victimă pentru a te convinge că spun adevărul. Imediat îşi umple ochii cu lacrimi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel