ZODIACUL IUBIRII. Horoscop chinezesc, februarie 2023: Astrolog Nicoleta Ghiriș, previziuni complete

Data publicării:
Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube Spectacola
Descriere foto: Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube Spectacola

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specializată în metafizică chineză și numerologie, a fost invitată în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș, de la Gold FM, acolo unde a dezvăluit cum vor fi afectate zodiile în luna iubirii. 

Horoscop Chinezesc. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

 

Astrologul Nicoleta Ghiriș a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș, de la  Gold FM, previziunile lunii februarie 2023.

 

Șobolan

În luna februarie, șobolanul va avea parte de toată dragostea din lume! Este o perioadă benefică pentru relațiile de cuplu și pot fi rezolvate anumite mici conflicte din trecut. Totodată, februarie le oferă nativilor șobolan șansa de a participa la noi cursuri și de a se dezvolta fie pe partea intelectuală, fie pe cea spirituală. Culorile recomandate sunt: verde, oliv, kaki.

Pe de altă parte, energia anului indică faptul că anumiți nativi din zodia șobolan se vor confrunta cu relații de scurtă durată. Deși luna februarie le zâmbește și le aduce noi oportunități de a-și întâlni jumătatea, șobolanii ar trebui să fie atenți la durabilitatea relațiilor în care se implică trup și suflet. Lunile benefice sunt mai, iunie, iulie și septembrie.

 

Bivol

Bivolii se vor simți extenuați, energia lor fiind destul de diminuată. Pentru ei se recomandă analizele periodice și o grijă sporită la sănătate în general. Culorile de metal (alb, gri, auriu, argintiu) îi vor ajuta și vor fi sprijiniți de nativul cocoș. Bivolii vor avea parte de un noroc fabulos pe zona de relaționare. Lunile benefice vor fi februarie, octombrie și noiembrie.

 

Tigru

Tigrul este predispus la îmbolnăviri și de aceea trebuie să fie foarte atent la sănătate, să meargă la doctor periodic și să nu ignore eventualele semne ce pot apărea. În ceea ce privește relațiile, tigrul va avea parte de suișuri și coborâșuri. Atenție la nevoile partenerului și posibilii noi parteneri ce pot apărea în cale. Lunile benefice sunt: februarie, octombrie și noiembrie.

Iepure

Nativii iepure se vor bucura de ajutor divin și vor fi protejați luna aceasta. Pot purta culori de pământ pentru a-și potența energiile benefice. Au succesul de partea lor, așa că pot realiza acum proiecte pe care și le-au propus de mai mult timp. Atenție la alimentație, întrucât există riscul de toxiinfecții. În anul 2023, iepurii sunt predispuși la a avea mai multe relații, la flirturi. Se recomandă precauție, pentru că vor exista tentații la tot pasul. Lunile bune sunt septembrie și octombrie.  

Dragon

Binomul dintre energia anuală și cea lunară îi va permite dragonului să scape ca prin urechile acului din bucluc! Există în cazul lor o energie puternică a pierderilor, însă din fericire au și mare noroc, putând deci să evite anumite situații neplăcute. Vor avea parte de ajutorul nativilor șobolan și este recomandat să poarte culori de apă. Din punctul de vedere al relațiilor, dragonii nu sunt foarte bine aspectați. Ei trebuie să nu se lase distrași de mărunțișuri și să se concentreze pe ce pot îmbunătăți în relațiile lor. Lunile benefice sunt februarie, octombrie și noiembrie.

Șarpe

Șarpele va trebui să stea cu ochii în patru și să aibă grijă la posibilele pierderi financiare sau la eventualele accidentări. Există șanse să fie pedepsiți pe nedrept, însă vor fi sprijiniți de cocoși. Se recomandă purtarea culorilor de apă. Șerpii stau foarte bine la capitolul dragoste! Vor fi în centrul atenției, însă se recomandă și o doză de precauție. Lunile benefice sunt februarie, octombrie și noiembrie.

Cal

Nativii cal vor fi influențați de o puternică energie de dispută. De aceea, ei trebuie să fie mai calmi și răbdători, să nu se hazardeze să intre în polemici, pentru că după vor regreta. Culorile de foc îi vor ajuta, iar sprijinul în cazul lor vine din partea nativilor cal. Pentru cai, relațiile vor fi la superlativ! Cei care doresc se vor putea căsători. Lunile benefice sunt martie, mai, iunie, noiembrie și decembrie.

Capra

Cei născuți sub semnul caprei vor avea parte de o lună nu tocmai prielnică. Relațiile se pot destrăma ușor și vor avea parte de un succes redus. Atenție la sănătate: pot apărea probleme cu urechile, otite frecvente sau alte manifestări de acest tip. Ajutorul va veni din partea nativilor iepure și se recomandă să aibă asupra lor culorile de metal. Nativilor capră li se recomandă să fie precauți în relații, să nu ceară exagerat de mult și să nu aibă așteptări de nerealizat. Lunile benefice sunt iulie, august și octombrie.

Maimuța

Într-o manieră similară, maimuța va trebui să aibă grijă la relații, întrucât și în cazul lor vor exista mici divergențe și o predispoziție la destrămare. Ajutorul va veni din partea nativilor șarpe. Zona iubirii se arată destul de problematică în cazul nativilor maimuță. Evitați disputele din cauza banilor! Lunile bune sunt iulie, august și octombrie.

Cocoș

Cocoșul va avea parte de o energie intensă de succes și de câștig. Este important pentru el să înțeleagă că luna aceasta va avea noroc în carieră și că își poate spori câștigurile purtând culori de metal. Și cocoșul va avea parte de un an benefic pe zona de relaționare și se va simți ocrotit de partener. Lunile lor avantajoase sunt aprilie, iunie și noiembrie.

Câine

Câinele va avea parte de multiplicarea unei energii, însă aceasta nu este foarte benefică. Pot apărea accidentări neprevăzute. Pentru a compensa pentru energiile negative care îi influențează, câinii ar trebui să facă mai multe fapte bune, să doneze și să fie mai altruiști în această lună și nu numai. Câinii vor putea închide anumite relații, dar se pot și căsători. Lunile bune sunt martie, mai și decembrie.

Mistreț

Și mistreții se vor afla într-o situație similară, cu energie negativă multiplicată ce le poate afecta viața de zi cu zi. Atenție la afecțiunile oculare! Mistrețul își va găsi jumătatea anul acesta. Lunile benefice sunt martie, mai și decembrie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel