ZODIACUL GHINIONIȘTILOR ETERNI: Cele 3 zodii care par să nu aibă noroc în viață

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Antonino Visalli
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Antonino Visalli

Sunt zodii care par născute sub o stea norocoasă, pe când altele parcă numai de ghinioane au parte, de parcă le-ar tăia în fiecare zi pisica neagră calea. Iată cele 3 zodii din ZODIACUL GHINIONIȘTILOR: 

ZODIACUL GHINIONIȘTILOR: zodiile care sunt ocolite de noroc, de parcă le taie zilnic pisica neagră calea:

Gemeni


Este greu să spunem asta, dar nu ești unul dintre norocoșii zodiacului. De fapt, viața ta este plină de provocări și obstacole nesfârșite, pe care te lupți din răsputeri să le depășești. De multe ori pare că nu vei reuși dar avem vești bune: datorită pasiunii și aplecării tale pentru cunoaștere, primești mult mai mult decât ți-ar aduce norocul vreodată. Cine are nevoie de farmec și noroc când are o astfel de minte luminată?!

Fecioara


Norocul a fost întotdeauna cumva în afara sferei tale și probabil că te-ai obișnuit cu acest sentiment de dezamăgire, că niciodată nu ți-a picat și ție ceva din cer cum li se întâmplă prea des celor din jurul tău. Deși poate părea nedrept că viața ta este mai grea decât a celor din jur, există un motiv pentru lipsa ta de fericire: ai cei mai puternici umeri în zodiac. Ești aici ca să întâmpini dificultăți, să înveți ceva din ele și apoi să arătați lumii ce trebuie să facă pentru a le depăși. Privind din această perspectivă, ar trebui să te simți de fapt fericit, la fel ca și ceilalți care te cunosc, deoarece pot învăța multe de la tine.

 

Citește continuarea pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel