Zodiacul fricoșilor. Topul zodiilor lipsite de curaj: Fug la primul semn de pericol

Data publicării:
Foto Freepik.
Descriere foto: Foto Freepik.

Unii oameni adoră adrenalina și situațiile limită. Sunt genul de persoane care își înfruntă propriile temeri cu capul sus, dar care și rezolvă lucruri dificile pentru cei dragi. Potrivit astrologiei, nu suntem cu toții chiar atât de curajoși. Unii dintre noi sunt mai predispuși să fugă la primul semn de pericol. 

Lipsa curajului se poate datora hărții noastre natale astrologice, deoarece unele semne gravitează în mod natural mai mult spre confort, sensibilitate și prudență. Iată care sunt semnele zodiacale care sunt cele mai lașe, de la perfecționistul îngrijorător la cea mai mare pisică speriată, potrivit BestLife. 

 

 

6. Fecioară

Cunoscute pentru că au o dorință puternică de perfecțiune, Fecioarele își creează multe griji din cauza obiectivelor lor irealizabile.

"Când îți petreci întreaga viață făcându-ți griji, înveți să trăiești cu frică", explică Tara Bennet, astrolog, clarvăzătoare și coach spiritual la Mediumchat, pentru BestLife.

Potrivit lui Bennet, lașitatea devine, de obicei, "forța motrice" în viața unei Fecioare, deoarece "frica din sângele lor îi împinge să ridice ștacheta din ce în ce mai sus".

 


5. Taur


Pentru un Taur, dispoziția lor spre stabilitate și confort este ceea ce duce la lașitatea lor.


"Taurii sunt creaturi ale obișnuinței", spune Raquel Rodriguez, astrolog și fondator al Your Zodiac. "Ei se dezvoltă în medii familiare și sunt reticenți în a îmbrățișa circumstanțe noi și necunoscute".

Acest lucru înseamnă că este nevoie de mult pentru a împinge acest semn să adune curajul de a ieși din zona lor de confort, adaugă Stina Garbis, astrolog și proprietar al Psychic Stina.

"Taurul nu este genul de zodie care să iasă din tipare sau să îndrăznească să încerce ceva nou", explică Garbis. "În schimb, le place să stea acasă și să se gândească la asta".

 

4. Pești

Peștii sunt cunoscuți pentru blândețea și sensibilitatea lor, potrivit lui Rodriquez.
Ca urmare, "ei găsesc adesea realitățile dure și conflictele tulburătoare", spune ea. "Așa că, pentru a-și proteja echilibrul emoțional delicat, ei preferă să evite confruntările".

Bennet spune că acest semn zodiacal este mai degrabă predispus să se lase dus de val decât să riște și să iasă din tipare - indiferent de beneficiile pe care le-ar putea aduce.

"Acești pești sunt suflete sensibile care nu au curajul de a-și asuma riscuri", notează Bennet.

 

3. Balanță

Cunoscută drept semnul zodiacal pacificator, Balanța "tânjește după echilibru și armonie", potrivit lui Bennet.

Dar asta nu înseamnă că preferă să fie nevoiți să mențină pacea. În schimb, ar prefera ca aceasta să nu fie niciodată întreruptă în primul rând.

"Gândul la conflict și dizarmonie poate fi descurajant pentru ei, ceea ce i-ar putea face să se îndepărteze de situațiile de confruntare", mai explică Rodriguez. "Acest lucru poate fi perceput ca un comportament laș, dar, în esență, căutarea păcii și a echilibrului este ceea ce motivează această evitare".

 

2. Capricorn


Capricornii pot fi văzuți ca fiind mai lași decât alte semne zodiacale din cauza "abordării lor atente și meticuloase a vieții", spune Rodriquez pentru Best Life.

"Capricornii evaluează toate rezultatele posibile înainte de a lua o decizie, ceea ce le poate încetini răspunsul și îi poate face să pară ezitanți sau prea precauți", spune ea.

Potrivit lui Bennet, lașitatea acestui semn zodiacal este cel mai vizibil atunci când factori externi le pun în pericol stabilitatea sau securitatea.

"Capricornii sunt atenți cu finanțele lor și își păzesc casa și viața profesională", explică ea. "Prudența lor se naște din teama pentru viitorul lor".

 


1. Rac

Racii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt profund emoționali și sensibili,, iar acest lucru îi face adesea să se teamă de orice și de toate.

"Acești raci sunt cei mai fricoși din zodiac", spune Bennet pentru Best Life.

Din cauza unui sentiment ridicat de vulnerabilitate, acest semn zodiacal este gata să se ascundă în spatele carapacei sale dure la primul semn de necaz.

"Racul își păzește cu grijă emoțiile și fuge să se pună la adăpost dacă se vede provocat sau se află într-o situație de mare stres", adaugă Bennet.

Image by cookie_studio on Freepik



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel