Zodiacul celebrității. Șase zodii născute să ajungă vedete

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Nu se poate nega faptul că unii oameni sunt născuți pentru lumina reflectoarelor. Cu toții avem acel prieten care strălucește în timpul serii de karaoke, este sufletul fiecărei petreceri și prosperă datorită atenției (bune sau rele).
 Din punct de vedere astrologic, astrele ne spun că unele semne sunt destinate unei vieți de faimă și se descurcă de minune atunci când se află sub privirile a mii de oameni.

Potrivit experților astrologi de la Times of India, unele semne sunt introvertite în mod natural, în timp ce altele iubesc adorația publică din partea celorlalți. 

 

Semnul solar (zodia în care ne-am născut) poate dezvălui destinul unei persoane, dar nu este singurul jucător important în structura energetică a unei persoane. Iată care sunt punctele din harta ta astrală care pot dezvălui că ești născut pentru a deveni faimos.

Potrivit astrologilor de la The AstroTwins, semnul tău solar, sau semnul cu care te cunoști în principal, este modul în care strălucești în lume. Este un indicator incredibil al modului în care te miști prin viață, al energiei pe care o prezinți lumii și al oportunităților de celebritate, în funcție de tranzitele tale. Cu toate acestea, este la fel de important să te uiți la acendent sau la modul în care apari în fața celorlalți, dar și la mijlocul cerului, care îți marchează cariera și realizările sociale, potrivit Café Astrology. Acolo ai putea găsi indicii ale unei persoane care iubește lumina reflectoarelor și care ar putea chiar să aparțină acolo. 


Leu

Leii sunt regalitatea feroce a zodiacului. Conduși de Soare, acești lei sunt meniți să fie văzuți și să lumineze tot ceea ce ating, potrivit Café Astrology. Fiind întruchiparea energiei solare, cei născuți sub acest semn radiază energie pozitivă și își doresc mereu, în secret, să fie în centrul atenției. 

Ei nu doresc să fie în centrul atenției, ci pur și simplu sunt în centrul atenției. Vitalitatea lor feroce este plină de dramatism și fler, destinată ecranelor TV și rolurilor din filme, iar potrivit AstroTwins, sunt plini de expresie animată, menită să fie văzută de ceilalți. Leii atrag în mod natural atenția pentru că sunt născuți pentru a fi artiști și adorați. Sunt magnetici și vedete înnăscute. 

Berbec

Nimeni nu iubește admirația și adorația ca un Berbec. Fiind primul semn de foc din zodiac, acești berbeci răzvrătiți prosperă datorită atenției, potrivit Tarot. Chiar dacă nu sunt faimoși, ei sunt întotdeauna personajul principal și vor naviga mereu prin viață ca atare. Această mentalitate tinde să îi conducă spre o viață de proeminență, deoarece își asumă în mod natural că sunt în centrul atenției. 

La fel ca Leii, ei prosperă și sunt în plină formă atunci când se află pe scenă sau în spectacol datorită siguranței lor de sine. Ei nu se tem de lumina reflectoarelor. De fapt, o salută.

Săgetător

Fiind al treilea semn de foc, Săgetătorul, la fel ca și semnele sale surori de foc Berbec și Leu, are o energie înflăcărată care este menită să fie văzută și auzită. Săgetătorul este semnul cunoașterii superioare, potrivit Know the Zodiac, și, după ce a trăit o viață rapidă de aventură și libertate, are povești nesfârșite de împărtășit. 

Nu numai că ei creează stilul de viață rock and roll al celor bogați și faimoși, dar își pot asuma în egală măsură și rolul de profesor, filozof și înțelept. Ei sunt surse nesfârșite de pozitivitate menite să împărtășească optimismul lor cu lumea. Este corect ca faima să fie dreptul de naștere al unui Săgetător. 

Gemeni 

Gemenii sunt geniile creative ale zodiacului. Fiind un semn de aer, ei sunt motivați de intelectualism, interacțiune socială și comunicare captivantă, potrivit Astrograph. Gemenii guvernează comunicarea și sunt meniți să lucreze în domeniul artelor, jurnalismului sau al mass-mediei. Îi vedem pe Gemeni pe televizoarele noastre în fiecare zi, la bine și la rău. Ei prezintă în mod constant un punct de vedere și au un potențial artistic extraordinar. 

Fiind fluturii sociali ai astrologiei, aceste semne de aer prosperă în lumina reflectoarelor. Ei sunt meniți să fie cu frunțile înalte ale societății și, în cel mai bun caz, sunt creatori de cultură.

Pești

O lume fără Pești ar fi o lume fără artă. Fiind ultimul semn al zodiacului, Peștii reprezintă transcendența, spiritualitatea și trecerea vălului în divin. potrivit Astrotalk. Fiind un semn de apă, ei simt incredibil de profund și își canalizează expresiile prin artă. Unii dintre cei mai mari artiști și muzicieni au fost Pești și, ca artiști celebri, împing omenirea mai departe cu arta lor. 

Peștii își folosesc scena pentru a spune povești, pentru a deveni un canal pentru divinitate și pentru a se vindeca. Arta lor este menită să fie văzută și auzită de mulți.

Balanță

Balanțele sunt esența frumuseții. Guvernată de Venus, planeta iubirii, a banilor și a farmecului, Balanțele au un farmec ca nimeni altul. potrivit Astrology. Aceste frumuseți sunt menite să fie alături de cei mai în vogă din viață și au nevoia de a fi înconjurate de împrejurimi și medii luxuriante. 

Ele nu numai că râvnesc la medii frumoase, dar creează medii frumoase cu aura și personalitatea lor orbitoare. Balanțele se bucură de lucrurile fine din viață și reprezintă tot ceea ce este fermecător și rafinat. În poziții de faimă, ele sunt vârful propriei lor existențe. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel