ZODIACUL BANILOR: Cum câștigi și cum pierzi bani, în funcție de zodie. Și cât de anxios ești din cauza finanțelor

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Sharon McCutcheon
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Sharon McCutcheon

ZODIACUL BANILOR: În ziua de azi, sunt destul de puține lucruri pe care le mai poți face fără bani. Nu-i de mirare că toată lumea are o anumită formă de anxietate legată bani. Dar iată cum vă puteți gestiona finanțele în așa fel încât să nu pierdeți bani, conform zodiei: 

ZODIACUL BANILOR: Iată legătura dintre fiecare dintre zodii, bani și anxietatea declanșată de bani – cum pierdeți și cum câștigați bani, mai exact. 

Berbec


Berbecul este cunoscut ca fiind naiv, încăpățânat și decis. De multe ori acționează din instinct, iar asta poate avea impact nefast asupra deciziilor financiare mari. Astrologii spun că  Berbecii ar trebui să nu semneze contracte importante dacă nu s-au gândit cel puțin 24 de ore la ele și, în mod special să citească acele paragrafe scrise mic și să ceară ajutorul unor prieteni care se pricep dacă nu înțelege totul perfect. Altfel, poate pierde bani.

Taur

Taurul este zodia acumulării de bogăție și a abundenței. Până și cauzele nobile vă preocupă în măsura în care vă aduc un beneficiu. Taurii sunt în general avari, țin banii la saltea și-i cheltuie doar pe obiecte de lux sau pe lucruri care denotă luxul. Dacă s-ar apuca de afaceri cu ei ar avea de câștigat. 

Gemeni


Gemenii sunt cu  fundul în prea multe bărci, de regulă, adică fac multe lucruri care teoretic ar trebui să le aducă bani, dar care nu le aduc dacă nu sunt atenți. În loc să se gândească la un milion de lucruri în același timp, mai bine s-ar concentra pe detaliile tranzacțiilor financiare pentru a avea o imagine corectă a cât și de unde trebuie să încaseze. Ei sunt cei care ar trebui să-și verifice săptămânal extrasul de cont și să își analizeze obiceiurile de cheltuieli, pentru a ști exact cum stau și a fi siguri că nu le-a furat cineva datele și face cumpărături cu cardul lor. 

Rac


Racii sunt mult prea concentrați pe casă și familie. Dau o mare importantă articolelor cu „valoare sentimentală” care le aduc aminte de ceva și din cauza asta pot cheltuie peste măsură. Când vine vorba de familie, adoră să le cumpere cadouri, așa că pot rămâne ușor fără bani. Racii ar trebuie să dea o mai mare importantă investițiilor pe termen lung, în special cele care se leagă de proprietăți și depozite în bancă. Legat de relația cu familia, în loc să cumpărați aiurea ce vă trece prin cap sau pe ce vă cad ochii, mai bine faceți un plan familial în care să includeți ce nevoi aveți cu toții și să vă concentrați pe a atinge aceste scopuri.

 

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel