ZODIACUL BANILOR: Care sunt cele mai zgârcite zodii și care cheltuie fără să se gândească

Data publicării:
Unsplash.com/ autor REX WAY
Descriere foto: Unsplash.com/ autor REX WAY

Iată care sunt zgârciții zodiacului și care sunt zodiile care nu se uită atunci când își cheltuie banii. 

BERBEC: 

Ești imprevizibil când vine vorba de bani. Poți fi cumpătat, poți folosi cupoane și căuta reduceri într-un minut, iar în următorul minut să îți cumperi o vacanță în Hawaii. Nu ești lacom și a avea o bogăție supremă nu este scopul tău. Vrei să ai suficienți bani pentru a face lucrurile care îți aduc bucuriefără stres. 

TAUR: 

Ești uimitor la negocieri pentru ceva ce-ți dorești. Nu contează dacă te afli în altă țară sau la o reprezentanță auto locală. Nu vrei să plătești mai mult decât îți dorești și vei aștepta până când vei obține prețul pe care îl dorești. Acesta este un caz în care încăpățânarea ta naturală îți este de folos. 

 

GEMENI:

Ești adeptul cheltuielilor impulsive de genul "vreau acum". Dacă vedeți ceva, nu așteptați să vedeți dacă există oferte mai bune; trebuie să îl cumpărați. Ar fi bine pentru tine să îți stabilești un buget și să îți urmărești cheltuielile. Odată ce veți deveni mai conștient de cât de mulți bani pleacă, probabil că nu veți mai fi atât de liber cu banii dumneavoastră. 

 

RAC: 

Când vine vorba de bani, știi cum să-ți stabilești obiective financiare și ai un bun echilibru între cheltuielile pentru necesități și răsfățul ocazional. Cel mai bine este să te documentezi și să-ți asculți instinctul când vine vorba de oportunități financiare. Știți când să vă plasați banii într-o acțiune și când să îi scoateți.

LEU: 

Deși ești destul de priceput la făcut bani, ai tendința de a te răsfăța prea mult cu obiecte scumpe din când în când. Dacă îți dorești cel mai nou dispozitiv electronic sau un nou model de mașină, ți le vei cumpăra, chiar dacă va trebui să ai grijă de banii tăi luni de zile după aceea. 

                                                                                                                                                                                                                FECIOARĂ: 

Ești la punct atunci când vine vorba de a face, economisi, investi și cheltui bani. Încerci să nu împrumuți bani altor persoane sau să investești în lucruri pe care ți le-ar putea recomanda alții. Dar, cu suficiente laude, vei merge împotriva instinctelor tale și vei acorda un împrumut unui prieten.


BALANȚĂ: 

Sunteți cel mai echilibrat dintre toate semnele. Poți face față atât vremurilor de restriște, cât și celor în care ai ceva bani în plus. Dacă ai nevoie de ceva de îmbrăcat la o petrecere, dar nu ai suficienți bani pentru a cumpăra ceva nou, vei merge la un magazin de vechituri și vei găsi ceva de îmbrăcat. 


SCORPION:

Ești pasionat când vine vorba de banii tăi și, din fericire, a face bani pare să vină ușor pentru tine. Îți place să ai control total asupra banilor tăi și îți este extrem de greu să te desparți de ei. 


SĂGETĂTOR: 

Îți place să te lași dus de val și ai tendința de a nu te implica prea mult în finanțele tale, ceea ce nu este întotdeauna un lucru bun. Atunci când finanțele tale sunt într-un loc bun și ai făcut planificarea și ți-ai stabilit obiectivele, ești mai liber să faci lucrurile care îți fac plăcere.

 

CAPRICORN:

Aveți un dar pentru a economisi bani, dar aveți tendința de a fi obsedat de cât de mult ați economisit. Aștepți până când un lucru este cel mai ieftin posibil, indiferent dacă acel obiect nu mai este la modă. Este grozav că ești stăpân pe banii tăi și că poți să dai socoteală, dar există și alte lucruri în viață decât să faci și să economisești bani. 


VĂRSĂTOR: 

Ești o persoană generoasă și ai prefera să îți donezi banii unei organizații caritabile și să ai o viață mai simplă decât să cumperi ceva ostentativ și scump. Dacă îți exploatezi mintea creativă, poți găsi modalități de a dărui, de a economisi și de a cheltui.


PEȘTI: 

Firea ta altruistă te bagă în necazuri în mod repetat. Dacă cineva te înșală sau te jecmănește, dar îți cere o nouă șansă, i-o vei acorda. Dacă a mai împrumutat bani de la tine înainte, dar nu ți i-a mai dat înapoi, tot tu îi vei împrumuta în continuare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel