ZODIACUL artiștilor. Topul celor mai creative zodii. Actori, pictori, muzicieni și poeți

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Vidar Nordli-Mathisen
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Vidar Nordli-Mathisen

Iată care sunt cele mai creative semne zodiacale, dar și care sunt ariile în care ar avea cel mai bun succes. 

1. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt artiști înnăscuți. Combinația lor de simțire, percepție și imaginație îi face maeștrii creatori.

Se spune că Peștii au câte puțin din fiecare zodie în ei, iar acest lucru face ca arta lor să pară atât de profundă pentru oameni.

S-au născut să fie artiști.

 

2. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acest clasament poate fi o surpriză pentru unii oameni, deoarece Vărsătorii sunt extrem de creativi. Au idei mari, revoluționare, unice în felul lor, chiar dacă nu știu neapărat cum să le implementeze în realitate sau cum să facă ei înșiși tot ceea ce aspiră.

Indiferent de asta, Vărsătorii domină absolut când vine vorba de idei noi și complexe, creând în spații și moduri pe care alți oameni nici măcar nu le-ar putea concepe. Nu, s-ar putea să nu fie cei mai tradițional artistici, dar sunt, fără îndoială, cei mai talentați în mod natural.

 

3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt profund creativi, iar munca lor este de obicei alimentată de ideea că ceea ce pot crea sau construi este mai bun decât orice altceva care există încă. Gemenii sunt creativi doar atunci când sunt, de asemenea, încrezători în ceea ce fac. Asta este ceea ce îi motivează până la urmă.

Deși nu sunt atât de subtili în ceea ce privește dorința de a se asigura că știi cât de grozave sunt ideile lor, adevărul este că sunt geniali în domeniile și meseriile pe care le aleg. Trebuie să acordăm credit acolo unde se cuvine.

 

4. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt productive și creative, dar într-un mod disciplinat. De obicei, ei sunt conduși de frumusețe, echilibru și dragoste.

O mulțime de oameni subestimează de fapt cât de creativă poate fi o Balanță și asta pentru că vor fi creativi atunci când vor să fie creativi. Nu încercați să îi forțați să o facă.

Balanțele te vor surprinde cu privire la modul în care pot să alcătuiască o ținută, să decoreze o cameră, un site web sau orice altceva.


5. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt de fapt foarte creativi când vine vorba de identificarea stilului lor personal și apoi de crearea unei vieți care să se potrivească cu acesta. Scorpionii au un puternic simț al sinelui și acest lucru se vede cu adevărat în hainele pe care le poartă, tatuajele pe care le au și lucrurile pe care le place să le aibă în casă. 
S-ar putea să nu fie antreprenori creativi (nu sunt la fel de deschiși la minte și intuitivi ca alte semne), dar în general sunt destul de înclinați spre partea estetică.

 


6. Taur (20 aprilie - 20 mai)

La fel ca Balanțele, Taurii sunt creativi pentru că sunt atât de înclinați spre estetică și, ei bine... sunt foarte pretențioși cu privire la felul în care le place ca lucrurile să arate. Asta este ceea ce face un Taur creativ: efortul de a-și construi o viață care să arate atât de frumos pe cât își doresc (din nou, au multe în comun cu surorile lor Balanță).

Nu este întotdeauna cel mai ușor pentru ei și, deși pot fi capabili să se exprime creativ din când în când, de obicei nu vine ca un dar pentru ei la fel de mult ca pentru alte semne.


7. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii sunt excepționali la identificarea tipului de creativitate și artă pe care o apreciază, dar nu sunt întotdeauna uimitori în a o crea pentru ei înșiși. De exemplu, multor Raci le este ușor să răsfoiască un catalog și să aleagă haine sau seturi de pat pe care le găsesc atractive, sau au un simț ascuțit a ceea ce le place sau nu atunci când citesc cărți, se uită la filme sau consumă alte tipuri de artă.

Cu toate acestea, doar o dată la o lună albastră, Racul este excepțional de creativ pe cont propriu; de obicei, prioritățile lor nu sunt doar în creativitate de dragul de a crea. Atunci când este cazul, talentul lor este uluitor. Cu toate acestea, este destul de rar.


8. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Decisivitatea unui Berbec este ceea ce îi reține de la a fi cu adevărat creativi în viața lor. Sunt atât de dornici să știe "de ce" fac ceva încât se vor chinui să creeze doar de dragul de a crea (aproape niciodată nu vei găsi un Berbec făcând ceva fără un motiv întemeiat).

Dar acest tip de logică care interferează este cea care îi reține cu adevărat. Nu că Berbecii nu sunt incapabili să fie creativi, ci faptul că își pun în mișcare angrenajele doar atunci când sunt motivați de o forță existențială, logică. Acest aspect al minții lor este în mod constant în contradicție cu natura lor mai relaxată.

 


9. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt creative atunci când contează. Dacă există o problemă în comunitatea lor și cineva trebuie să vină rapid cu o soluție, ei sunt pe val.

Cu toate acestea, când vine vorba de a fi creativi de dragul lor, Fecioarele pur și simplu nu au, de obicei, timp sau dorință.

Atâta timp cât afacerile lor sunt rezolvate, preferă să își petreacă timpul relaxându-se și urmărind arta altor oameni.


10. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În mintea unui Săgetător, consumul > creativitatea. Asta nu înseamnă că nu sunt capabili să fie creativi, ci mai degrabă că sunt mai pasionați de cititul cărților, de explorarea unor locuri noi, de analizarea ideilor și, în general, de cunoașterea lumii din jurul lor. Dispoziția lor nu este una de lipsă, ci mai degrabă una pur și simplu orientată spre a fi un burete pentru mediul înconjurător, adunând informații, creând conexiuni și dezvoltând întotdeauna cea mai informată și interesantă opinie. Pur și simplu, ei prosperă într-un alt mod.

 

11. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii se vor găsi adesea prea restricționați de propriile standarde și idei nerealiste pentru a-și permite cu adevărat să fie creativi.

Ei sunt cei care respectă regulile, liderii și cei prea responsabili.

Una dintre cele mai mari provocări ale lor în viață este să învețe cum să se lase liberi și să gândească nebunește.

Nu este în natura lor să fie creativi, dar asta îi face, de asemenea, să fie muncitori excepționali și gânditori tehnici.

 

12. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt cei mai puțin creativi din zodiac, pur și simplu pentru că adesea le lipsesc empatia și sensibilitatea pentru a face acest lucru. Cu alte cuvinte, pur și simplu nu sunt atât de interesați să pună mâna pe ceva super artistic, li se pare cam plictisitor uneori. Leii sunt oameni care se bucură de aventură și experiență și de obicei o caută oriunde în afara granițelor minții și inimii lor.

Practic, Leii încearcă să evite să se gândească mai mult decât trebuie, să nu stea cu ideile lor și apoi să le manifeste în ceva creativ. Se simt mai bine atunci când se simt cu picioarele pe pământ și practici în ceea ce privește viața.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel