Zodia pentru care Mercur se opreşte din retrogradare. Daniela Simulescu: E important să nu te opui. Altfel, vei consuma energie de două ori mai mult

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a prezentat horoscopul unei zodii pentru perioada 31 ianuarie 2022 - 6 februarie 2022.

Astrologul DC News și Astrosens Daniela Simulescu a făcut horoscopul zodiei Berbec pentru săptămâna 31 ianuarie 2022 - 6 februarie 2022:

„La Berbeci sau la cei cu ascendentul în Berbec, Mercur se va opri din retrogradare în Casa a 10-a. E important să nu te opui în momentul în care reapar proiecte pe care tu consideri că le-ai terminat sau proiecte pe care ai încercat să le faci în funcție de dorința ta și nu au ieșit, că asta face Mercur în Casa a 10-a. Va trebui să te ocupi, să suni, să aranjezi, să soluționezi, să cauți rezolvare la problemele respective.

Această Lună Nouă, de pe data de 1 februarie, ar trebui să-ți dea și un pic de gust al viitorului apropiat, să te gândești, în cazul în care ești la serviciu, că dacă ai un rezultat, bine, dacă nu ai un rezultat, ce e de făcut în acest sens? Să ieși puțin din rutină, din cotidian, din pragmatismul acesta al Capricornului. În Casa a 10-a ai atât de multe planete și ești hotărât să împingi munții și să demonstrezi. Dar vezi să demonstrezi ceva bun pentru tine, nu doar de dragul de a demonstra. Dacă e doar așa, de drag, nu se va întâmpla nimic bun.

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel