ZODIA favorizată de Mercur retrograd: Ieșiți în față!

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor bruce mars
Descriere foto: Unsplash.com/ autor bruce mars

O zodie este favorizată de Mercur retrograd. 

Deși săptămâna 23-30 mai 2021 se anunță ciudată, o zodie ar putea ieși în față.

”Cred că Fecioarele pe Mercur retrograd n-au nicio problemă, ele se descurcă în astfel de momente, deși nu le place haosul, nici zăpăceala. Pe Mercur retrograd, ele găsesc soluții. Vindecă, cos, repară. Mercur retrograd e în casa a zecea. La serviciu vor apărea discuții, momente grele, întârzieri, blocaje, evenimente neplăcute și ieșiți în față, veți ieși din ce în ce mai mult. Ba mai mult, Saturn își reia retrogradarea în casa a șasea, pe lângă faptul că și voi trebuie să aveți grijă la sănătate, cu Jupiter în casa a șaptea, ieșiți în față și s-ar putea s-o faceți cu un proiect vechi, cu ceva ce nu-i găsește nimeni rezolvare și, dintr-o dată, le arătați soluția direct și oamenii vă apreciază. În ciuda faptului că pare zăpăcit totul, orice criză pentru voi poate deveni o oportunitate. Cu Jupiter în casa a șaptea, cei singuri vor avea o perioadă foarte bună să cunoască pe cineva. Pentru cei care au un partener, e o perioadă foarte bună pentru oficializarea relației. Jupiter oferă abundență, oportunități, dar, totodată, ne face să credem mai mult decât este cazul.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară, adăugând, că, totodată, acolo unde se aplică situația, Jupiter vă ajută și să... divorțați. 

”Ne apropiem de retrogradarea lui Mercur și va fi o retrogradare foarte interesantă. Săptămâna ce urmează mie nu-mi place, dar deloc! Este o săptămână sub semnul lui Neptun, iar când intervine Neptun nu avem control asupra a nimic. Suntem așa, în aer, în ceață, pe un norișor, nu ne dăm seama unde suntem, ce se întâmplă, nu vedem bine. Când intervine planeta aceasta, strică foarte mult. Cu Neptun, rămânem în capul nostru și trăim mai mult în filmele noastre decât în realitate. Evităm să confruntăm oameni și situații, de frică. Astfel, ținem în noi, rămânem înăuntrul nostru, ne facem filme și ne creăm tot felul de scenarii - ăsta e Neptun. Și când intervine Neptun, ne supărăm pe oameni, pe situații, neștiind adevărul și judecându-i pentru ce se întâmplă în capul nostru.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre ce urmează. 

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel