ZODIA care uită și iartă tot: Acceptați pe oricine, oricum, nu mai țineți cont, nu aveți limite

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Ivan Dodig
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Ivan Dodig

Nativii unei zodii se vor lăsa duși de val în această săptămână și vor ierta, uita și accepta tot. 

Nativii zodiei Fecioară au o săptămână în care, deși necaracteristic, iartă și uită tot. Astrele avertizează însă că, mai târziu, ar putea apărea regrete dacă nativii Fecioară vor renunța la toate pretențiile și vor accepta pe oricine, subliniază astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

”Acceptați pe oricine, oricum, nu mai țineți cont”


”Mercur, guvernatorul vostru, se întâlnește cu Neptun, este dizolvat total în casa a șaptea. Voi știți ce s-ar putea să faceți în această săptămână? Să acceptați pe oricine, oricum în viața voastră! Dacă altădată ați fi avut poate pretenții, idei, în această săptămână nu mai țineți cont. N-ar fi o problemă, dar atenție să nu vă duceți către persoane vicioase, bolnave, cu probleme inclusiv mintale. Săptămâna aceasta sunteți dispuși să iertați și să uitați totul. Undeva, da, e bine, însă nu aveți limite, vă duceți și vă nu mai opriți, apoi, când vă veți trezi, vă veți enerva, critica, victimiza, pentru că n-ați știut să puneți limite. 

E momentul să vă faceți planuri financiare pentru viitor


Acest lucru este valabil chiar și într-o relație în care lăsați totul de la voi. Partea bună pentru cei singuri cărora le era frică să intre într-o relație, această conjuncție s-ar putea să-i facă să-și dorească să intre într-o relație și să învețe să-și mai lase rănile interioare, să mai accepte pe cineva. 

Soarele intră în casa a opta, e momentul să vă gândiți la tot ce înseamnă viață pentru voi, la tot ce înseamnă trecut prezent și viitor și la tot ce înseamnă buzunarul vostru peste 10, 20, 30 de ani. Foarte mulți dintre voi, în perioada următoare, vor să-și planifice ceva, cu Soarele în casa a opta.

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel