Zodia care simte că îl prinde pe Dumnezeu de picior. Alte TREI zodii nu vor fi la fel de norocoase

Data publicării:

Care sunt mesajele astrelor pentru următoarele PATRU zodii?

Se apropie Paștele! Mai avem încă timp pentru post și rugăciune, dar și pentru îndreptarea greșelilor pe care le-am făcut. Se pare că o zodie va avea noroc și poate simți că l-a prins pe Dumnezeu de-un picior. Celelalte trei zodii despre care vom vorbi nu vor fi la fel de norocoase, dar nu este cazul să dispere.

Rugăciunea și meditația sunt încurajate în această perioadă. Se impune și mai multă grijă de sine, dar și o stabilire mai clară a priorităților. Nu uita că tu ești singurul în măsură să te ajuți.

Îți aducem aminte și că pe 6 aprilie, o să avem o Lună Plină în semnul Balanței. Așa că nativii care au marcaj cardinal în harta natală: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, pot să simtă din plin acest eveniment. O să ia cu greu decizii, dar se aduce în discuție un apogeu. Un moment în care nu se mai poate.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur a intrat în Casa a 10-a! Ce se întâmplă, de fapt? De când ai așteptat niște discuții, analize sau decizii. Așa că, în sfârșit, se întâmplă. Dar asta nu va dura prea mult, fiindcă Mercur va retrograda și o să te amâne iarăși. Însă, în aceste prime zile ale săptămânii, simți că l-ai prins pe Dumnezeu de picior. Chiar dacă o să fii pus la loc în banca ta.

Se recomandă să eviți frustrările, fiindcă nu este vorba despre tine, pur și simplu se întâmplă. Pot apărea discuții cu șefii, prezentări în care vei lua cuvântul. Poți să îți spui părerea și să te implici. Chiar dacă nu vei primi pe moment tot ce îți dorești. Cu Mercur în Casa a 10-a, ai multe de spus, de comunicat. Până la jumătatea lunii mai, ești îndemnat să vorbești mult! Mai ales la nivel profesional. Chiar dacă tinzi să fii cam autoritar.

Iar Luna Plină de pe 6 aprilie este importantă pentru nativii Leu care se află într-o călătorie sau care au ceva de studiat și examene de dat. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel