Zodia atenționată vara asta. Grijă la bani și relații. Daniela Simulescu: „Vor avea multe amintiri de povestit nepoților” / VIDEO

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef ASTROSENS/ foto Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef ASTROSENS/ foto Spectacola

Horoscopul verii 2023, cu Daniela Simulescu - previziuni pentru toate zodiile. Zodia atenționată:

Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro a fost invitată în platoul Spectacola  pentru a vorbi despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii, dar și cum vor influența acestea fiecare zodie/ascendent. 

 

„În primul rând, trebuie să le atrag atenția asupra banilor. Jupiter este în casă a 2-a Venus, iată, în casa cinci, în casa a 6-a și cumva, da, suntem preocupați și de distracție, suntem preocupați și de partea amoroasă și acolo se întâmplă tot felul de lucruri, dar în același timp trebuie să ne preocupăm de bani. 

Și berbecilor trebuie să le spun  să fie mai atenți cu cheltuielile în vara aceasta, să nu exagereze. Plus că Venus va retrograda și în afară de partea amoroasă, când retrogradează Venus, putem cheltui aiurea banii. Pentru doamnele și domnișoare din zodia Berbec sau cele cu ascendentul în Berbec, dacă văd o rochie într-o vitrină, li se pare că vor arăta precum o actriță și vor fi perfecte dacă vor avea rochia respectivă, care va avea de trei ori prețul. Și noi vom considera că vom fi de trei ori femeie, dacă avem acea rochie. Ei bine, nu. După ce va trece Venus retrograd în septembrie, ne vom uita la rochia din dulap și o să zicem: Doamne, pe ce am dat banii n-o mai îmbrăc niciodată în viața mea. Și pentru domni, să știți că dacă vor să impresioneze, vor să și ei dacă vor să-și cumpere tot felul de obiecte de vestimentație, trebuie să aibă mare grijă cu banii. Iar Venus retrograd în casa a 5-a  mulți dintre Berbeci se updatează trecutul la amoros, reapar oameni în viața noastră sau se întorc Berbeci la alți oameni, dar sfatul meu pe Venus Retrograd este să nu vă grăbiți absolut deloc. Deci cu banii și cu dragostea, în vara asta vor avea  multe amintiri de povesti nepoților. 


Plus că la ei Venus este guvernator  și de casa banilor, și de casa relațiilor. Și când retrogadează, toate lucrurile astea se reiau în discuție, dar e o vară bună pentru negocieri și o vară bună pentru o educație financiară. 

Vor fi nevoiți să învețe legi, chestii din astea, cum să monetizeze, adică vor și învăța multe, vor și pierde, dar vara asta le va rămâne așa în cerebel, să spunem.”, a spus Daniela Simulescu despre Berbeci și cei care au ascendentul în Berbec. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel