Zoë Kravitz și Channing Tatum s-au logodit oficial după doi ani de relație

Data publicării:
Zoë Kravitz și Channing Tatum / foto Instagram
Descriere foto: Zoë Kravitz și Channing Tatum / foto Instagram

Zoë și-a arătat subtil inelul de logodnă la sfârșitul săptămânii trecute, când ea și Channing au participat la o petrecere de Halloween.


Actorii s-au întâlnit pentru prima dată în 2017, când Zoë l-a recrutat personal pe Channing pentru a juca rolul lui Slater King în debutul ei regizoral și thriller, Pussy Island.


Un alt cuplu puternic de la Hollywood se căsătorește!

 


Surse au confirmat pentru People luni, 30 octombrie, că Zoë Kravitz și Channing Tatum, care se întâlnesc de doi ani, s-au logodit oficial. Publicația a precizat că Zoë și-a arătat subtil inelul de logodnă în weekend, când ea și Channing au participat la o petrecere de Halloween îmbrăcați ca Rosemary Woodhouse și copilul ei, din filmul de groază Rosemary's Baby, din 1968

 

Actorii s-au întâlnit pentru prima dată în 2017, când Zoë l-a recrutat personal pe Channing pentru a juca rolul lui Slater King în debutul ei regizoral și thriller, Pussy Island. După ce au lucrat îndeaproape împreună la film, au făcut publică idila lor în 2021.


"Este pur și simplu un om minunat", a spus Zoë despre starul Channing în timpul unui interviu acordat anul trecut pentru GQ. "Mă face să râd și amândoi iubim cu adevărat arta și să vorbim despre artă și explorarea motivelor pentru care facem ceea ce facem. Ne place să ne uităm la un film și să îl descompunem și să vorbim despre el și să ne provocăm unul pe celălalt."


Channing s-a dovedit a fi o sursă de susținere și alinare pe platoul de filmare al filmului Pussy Island. Zoë a dezvăluit: "Fie că era vorba de a-mi face un ceai sau de a-mi turna o băutură sau de a merge să biciuiască pe cineva  sau orice altceva - el a fost cu adevărat protectorul meu și a fost cu adevărat minunat și dulce. Cred că dacă poți face așa ceva împreună, este un test bun. Și am ieșit și mai puternici".

 


Zoë a fost căsătorită anterior cu actorul Karl Glusman. Ea a depus cererea de divorț în 2020, după un an de căsătorie.  Channing a fost căsătorit anterior cu actrița și dansatoarea Jenna Dewan, din 2009 până în 2019.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel