Ziua Brâncuși. Documentar despre Constantin Brâncuşi, proiectat pe faţada TNB

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" Bucureşti, foto Facebook
Descriere foto: Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" Bucureşti, foto Facebook

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" Bucureşti va proiecta pe faţada de la intrarea Sălii Mari, vineri, la împlinirea a 145 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi, un scurt documentar despre marele sculptor român.

"Anul acesta, pe 19 februarie, se împlinesc 145 de ani de la naşterea sculptorului Constantin Brâncuşi. Totodată, pentru cinstirea memoriei marelui artist, ziua de 19 februarie a fost declarată Ziua Naţională Constantin Brâncuşi. Pentru a marca această aniversare, Teatrul Naţional 'I.L.Caragiale', alături de alte instituţii culturale din Bucureşti şi din ţară, va proiecta pe faţada de la intrarea Sălii Mari, un scurt documentar despre Constantin Brâncuşi, în seara zilei de 19 februarie 2021, în intervalul dintre orele 19,00-21,00. De asemenea, filmul va fi distribuit şi pe pagina de Facebook a teatrului", informează TNB pe pagina de Facebook.

 

Pe 19 februarie se împlinesc 145 de ani de la naşterea marelui sculptor român.

Prin Legea 305/2015, Parlamentul a declarat data de 19 februarie drept "Ziua Brâncuşi", notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 19 feb 2021, 11:57 | Categorie: Arta
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience