Zarug și Lorelai, primele declarații după ce au părăsit Asia Express - Drumul Împăraților

Data publicării:

Zarug și Lorelai au părăsit competiția Asia Express - Drumul Împăraților.

Seara de miercuri a restabilit clasamentul de plecare spre Georgia, următoarea țară de pe Drumul Împăraților, la Asia Express. Ziua de bilanț a ultimei etape din Turcia a pus pe drum trei echipe de vedete ce s-au luptat aprig pentru a-și securiza locul în competiție. Lidia și Estera Buble, Francesco și Patrizia Paglieri, alături de Lorelai și Zarug au fost cele trei echipe ce au spus ”ultima șansă”, știind că la finalul zilei îi așteaptă un diamant roșu și o eliminare garantată.

 

După o zi grea în care cele trei cupluri din cursa-ultimatum s-au luptat pe un traseu presărat cu multe misiuni ce au legătură cu recordurile turcești din Guinness Book, Lorelai și Zarug, ultimii ajunși, au constatat că drumul lor în competiție se oprește aici. Cei doi au părăsit cel mai dur reality-show chiar la jumătatea traseului de pe Drumul Împăraților: 

”Asia Express a fost exact ce promitea. Ideea nu este că eu nu pot duce această experiență, ci că una este să o duci și alta să faci performanță. La modul real, noi ne-am terminat expediția Asia Express și au rămas în competiție doar competitorii. Nu știu dacă mi-aș dori vreodată să retrăiesc multe din ce am trăit aici, dar cert este că nu aș da nimic înapoi. Multumesc Asia Express și să știți că nu regret nicio secundă, în ciuda tuturor fricilor mele, că am venit aici, le-am explorat și le-am învins”, a mărturisit Zarug.

 ”Mare parte din Asia Express pentru mine este ce am trăit cu tine, aceste jocuri pe care nu le-am făcut niciodată, dar am avut ocazia să le facem împreună. Mi se pare superb că am făcut totul cu tine”, a adăugat Lorelai cu zâmbetul pe buze.  


Cea de-a șasea etapă Asia Express- Drumul Împăraților continuă cu cele 6 echipe rămase în competiție, în Georgia, începând cu duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel