Zanni, pus la punct de Iulia Albu, după ce acesta s-a arătat a fi „enervat” de Paula Chirilă: ”Ar trebui să o respecți”

Data publicării:
Captură video Antena 1
Descriere foto: Captură video Antena 1

Zanni a stârnit controverse în ediția Splash! Vedete la apă, de pe 31 august, când a aruncat mai multe cuvinte grele la adresa colegilor săi.

Zanni a acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă”, unde a reușit să realizeze o săritură destul de spectaculoasă, executată de la trei metri. Chiar dacă prestația sa a fost una apreciată de jurați, anumite lucruri pe care acesta le-a declarat înainte să se arunce în apă a stârnit mai multe controverse, atât în rândul concurenților, cât și în rândul juraților. Concret, acesta a avut o reacție acidă la adresa Paulei Chirilă, dar și la adresa celorlați colegi ai săi de platou, cărora le-a adresat cuvinte jignitoare.

”Eu nu sar în picioare, săritura în picioare, scuzați-mă colegi, dar e pentru rățuște. Nu trebuie să o luați personal, pentru că e un duel aici, nu susțin pe nimeni aici, nu suntem echipă. Prin vorbele astea îi țin la distanță pe toți. Am fost foarte nervos la antrenamente, m-a enervat rău de tot, pentru că nu ne-au lăsat să ne antrenăm 20 de ore, m-au dat afară din bazin și m-a enervat și Paula. o respect, are o vârstă, e actriță,  dar m-a enervat că și la antrenamente în loc să începem mai repede ea stătea și se fofilea. Paula, ne plictisești!”, a spus Zanni în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă.

Care a fost reacția Iuliei Albu

Chiar dacă cuvintele dure au fost luate de majoritatea celor din platou în spirit de glumă, Iulia Albu a ținut să-l pună la punct pe acesta, chiar dacă a fost impresionată de săritura pe care a reușit să o execute. 

”Pe Paula nu ar trebui să o respecți pentru că are o vârstă, ar trebui să o respecți punct! Așa cum ar trebui să respecți pe toată lumea. Ai sărit frumos, ai avut curaj”, i-a zis Iulia Albu lui Zanni.

Doinița Oancea, față în față cu cele mai mari frici, la Splash! Vedete la apă: „Eu am în subconștient faptul că nu știu să înot, am învățat acum, dar ca broscuța” / EXCLUSIV

Paula Chirilă a executat o săritură tot de la trei metri

Chiar dacă, inițial, Paula Chirilă s-a urcat la platforma de 10 metri, pentru a le da tuturor de înțeles că de acolo va executa săritura, aceasta s-a întors ulterior la platforma de trei metri, de unde a făcut o săritură „pentru rățuște”, după cum spunea colegul ei, Zanni. Cu toate acestea, prestația actriței a fost admirată de public, dar și de jurați

„Eu am sărit de rușine. Nu mă pune să sar de la înălțime, pentru că mi-e frică de înălțime.”, a fost comentariul făcut de actriță.

Jorge a făcut atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. Înainte de săritura individuală, el a solicitat din nou intervenția medicilor

În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină, potrivit a1.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel