Zanni, detalii cutremurătoare despre copilăria la orfelinat: „Făceam pe mine ca să îmi fie cald”

Data publicării:
Zanni, foto Instagram
Descriere foto: Zanni, foto Instagram

Câștigătorul Survivor România a crescut la orfelinat. Nimeni nu cunoaște cât de grea a fost viața artistului. 

Zanni a avut parte de o copilărie tare grea, petrecută într-un orfelinat și ulterior crescut de o mamă adoptivă. Acesta a fost dat afară din casă pe când avea doar 14 ani și a fost nevoit să își ia viața în propriile mâini. 


Zanni nu știe foarte multe despre părinții lui adoptivi, dar viața din orfelinat nu o poate utia oricât de mult și-ar dori. Detaliile pe care Zanni le oferă despre copilăria lui sunt de-a dreptul cutremurătoare. 


„Mama m-a vizitat și pe mine de câte ori în viața asta, cam câte degete am eu la o mână, și din an în Paște. Venea o dată la doi ani, eu eram prea mic. Prima oară când mă vizita, eu nu știam cine este, atât de mic eram și atât de străine îmi erau cuvintele „familie”, „mamă”, „tată”. (…)


Îmi aduc aminte că îmi era frig noaptea și făceam pe mine ca să îmi fie cald, intenționat făceam pe mine.


Îmi aduc aminte că veneau de multe ori sponsori la noi și ne vizitau, veneau cu dulciuri, cadouri și alea erau furate de îngrijitoare. Tot ce primeam, nu ne bucuram de nimic, erau furate de îngrijitoare. (…) Chiar dacă ei (n.r.- ceilalți copii) stăteau fără părinți, îi vizitau părinții și la toți veneau cu cadouri și mă uitâm stânga dreapta și mă întrebam „dar ai mei unde sunt să vină să îmi aducă și mie”, a povestit Zannidache, în emisiunea „În Oglindă”, potrivit WOWbiz.ro


Zanni a dezvăluit cum a fost viața în plasament. Acesta a fost îngrijit de Teo, mama adoptivă până la vârsta de 14 ani, când a fost dat afară. Artistul simțit de multe ori că mama lui adoptivă era mai rea cu el decât cu ceilalți copii. Iar la 14 ani l-a dat afară din casă și i-a spus că nu se vor mai vedea niciodată. Artistul a fost ambițios și a reușit să termine școala și să își croiască un drum în viață. 


„După ce m-a dat afară mi-a zis că să nu ne mai vedem niciodată. Aveam 14 ani. M-am mutat. M-am dus la blocurile astea de stat, cămine de nefamiliști. Acolo aveam un tutore care se asigura că avea grijă de mine”, a povestit câștigătorul Survivor la Teo Show.

 

Citește și: Andreea Marin, vacanță alături de fiica și iubitul ei. Cât de bine se înțelege Violeta cu Adrian Brâncoveanu /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel