Zanni, amintiri dureroase din copilărie: „Mereu am fost de Crăciun și de Revelion singur”

Data publicării:
Zanni, foto Instagram
Descriere foto: Zanni, foto Instagram

Zanni, tânărul care s-a remarcat în competiția Survivor România, a vorbit despre cum arătau sărbătorile în copilăria sa. A fost crescut într-un orfelinat până la vârsta de 6 ani. 

Zanni a avut parte de o copilărie tare grea, petrecută într-un orfelinat și ulterior crescut de o mamă adoptivă. Acesta a fost dat afară din casă pe când avea doar 14 ani și a fost nevoit să își ia viața în propriile mâini. Zanni nu știe foarte multe despre părinții lui adoptivi, dar viața din orfelinat nu o poate utia oricât de mult și-ar dori. 

Anul acesta, Zanni a mers într-un centru de plasament pentru a sărbători Crăciunul. Pentru el, această sărbătoare nu a fost un motiv de veselie în copilărie. Tânărul își amintește cu tristețe de singurătatea pe care o resimțea de Crăciun și de Revelion.


"Nu sărbătoresc Crăciunul, că nu am avut cu cine, mereu am fost de Crăciun și de Revelion singur. Am ales de Crăciun să merg la un Centru de Copii cu cineva, mi se părea că eu nu sunt suficient, am simțit nevoia să mă duc cu cineva", a dezvăluit Zanni în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. 

 

„Eu nu cred că sunt un model, cred doar că sunt o excepție”

 

”De acest Crăciun, am ales sa mă duc la un centru de copii, să fac niște cadouri. Eu nu cred că sunt un model, cred doar că sunt o excepție. Cum am zis, eu am combinat viața. Nu recomand niciunui copil să facă ceea ce am făcut, eu am fost o excepție și mi-a mers așa cum am simțit eu.

Important e să te ții de cuvânt, să muncești mai mult decât să te distrezi. E foarte multă muncă, dar nu sunt genul să vorbesc despre cât muncesc eu. Oamenii văd momentele în care zâmbești și lor li se pare tare”, a mai spus Zanni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZANNI (@zannidache)


Cele mai dureroase momente din copilărie


Zanni a dezvăluit care au fost momentele care i-au marcat existența. Artistul spune că cel mai mult suferea atunci când femeia care îl creștea îi strica prieteniile și relațiile cu cei din jur. Se temea că va fi dat din casă și nu va reuși să se adapteze. 


„Au fost niște momente în care am crezut că femeia la care eram în plasament era parte dintr-o organizație. Am avut multe momente în care am crezut că o să mă dea afară, deși nu mă puteam descurca pe cont propriu. Era o femeie mai strictă, nu prea lăsa de la ea, trebuia să o înțeleg eu mai mult decât mă înțelegea ea pe mine. Era mai nervoasă decât eram eu, copil fiind, se certa cu mine ca și cum aș fi fost un adult. Asta m-a marcat. Dar, mai ales, m-a durut faptul că îmi rupea toate relațiile de prietenie pe care le aveam cu fete, colegi. La școală, părinții altor colegi se atașau de mine și, ca să mă pedepsească, pentru că vedea că nu mai ține faptul că mă amenința că nu îmi mai dă bani sau nu mă lasă la calculator, îmi rupea relațiile de prietenie”, a spus Zanni pentru VIVA!. 


Zanni spune că de multe ori simțea că toată lumea este împotriva lui, dar s-a gândit mereu că ceea ce este pentru el, este pus undeva deoparte și trebuie să aibă răbdare. Acum este iubit de foarte mulți oameni și a cunoscut cu adevărat succesul. 


„Am avut multe momente în viață în care toată lumea era împotriva mea: prietenii, cei care m-au crescut, profesorii. Părea că viața nu e pentru mine și mă întrebam care este rolul meu în viață. Dar am știut că este un loc și pentru mine și trebuie doar să am răbdare”, a mai spus artistul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel