Zanni, acuzații grave împotriva Roxanei Ghiță de la Survivor: „Sub pătură, în baracă”

Data publicării:
Zanni, foto Instagram
Descriere foto: Zanni, foto Instagram

Zanni, câștigătorul Survivor România, a recunoscut că a fost atras de Roxana Ghiță. Dar aceasta l-a dezamăgit. Ce acuzații îi aduce acum?

Zanni o acuză pe Roxana Ghiță de la Survivor că ar fi întreținut relații intime cu un coleg de echipă.


Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a vorbit despre fetele de la Survivor și a făcut dezvăluiri șocante despre Roxana Ghiță.

Zanni recunoaște și acum că s-a simțit atras de Roxana, însă a fost dezamăgit atunci când a văzut că aceasta era atrasă de mai mulți băieți din competiție. Războinica s-ar fi simțit atrasă și de Jador și Culiță Sterp.


„Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurentii de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simteam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine. I-a plăcut de Jador, de Culită”, a spus Zanni, la Ștafeta Mixtă. 


Zanni aduce acuzații grave și afirmă că Roxana Ghiță ar fi întreținut relații intime cu Musty, unul dintre colegii ei, în timpul competiție. 


„Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a intretinut relatii intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posibil să se fi întâmplat și cu Andrei”, a spus Zanni, despre Roxana Ghiță.


Zanny susține că Roxana Ghiță nu este singura fată din competiția Survivor care ar fi încercat să lege relații amoroase cu ceilalți colegi. 


„Elena Marin s-a dat la mine si la Cosmin. Au fost numai combinatii pe acolo, dar nereușite”, a mai spus câștigătorul Survivor. Elena Marin a negat aceste acuzații.


Ce spune Roxana Ghiță despre acuzațiile pe care i le aduce Zanni?


„Tot primesc mesaje în legătură cu declarația lui Zanni. Nu vreau să intru într-o polemică cu el pentru că asta își dorește. Caută atenție. Zanni momentan este uțor frustrat din varii motive și minte tot poporul că e sincer, dar ăsta e pe departe adevărul. Atât timp cât eu știu ce am făcut, nu mă deranjează. Eu știu cine sunt. Oamenii din jurul meu la fel. Nu s-a întâmplat absolut nimic între mine și Musty!!! De unde ar știi el oricum?? A fost în cealaltă tabără, nu vedeți că minte? Și noi doar stăm și ascultăm cum dă gratuit în mine, în Adelina, în Ana, în Moro, în Elena și lista continuă.


Din păcate, ăsta e caracterul și asta e realitatea. El știe foarte bine ce s-a întâmplat în primele nopți cînd s-a dat la mine și nu cred că ar vrea să se ducă mai departe toată conversația asta. Nu o să mai continui. Vreau să închei orice discuție în legătură cu ce mai minte Zanni. Este un fals și îi place să îi rănească pe cei din jur atât timp cât el se simte bine”, a scris Roxana Ghiță, pe Instagram.

 

Citește și: Neti Sandu, apariție de senzație, la 62 de ani. Cum arată prezentatoarea TV în costum de baie /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel