Neti Sandu, apariție de senzație, la 62 de ani. Cum arată prezentatoarea TV în costum de baie /FOTO

Data publicării:

Neti Sandu a uimit pe toată lumea cu ultima ei apariție. Vedeta s-a fotografiat în costum de baie. 

Neti Sandu, prezentatoarea rubricii Horoscop de la PRO TV, este una dintre cele mai longevive persoane din televiziune. Aceasta este în casele românilor de peste 20 de ani și a rămas neschimbată, nu și-a schimbat niciodată culoarea părului și nici coafura. 


Dar puțini oameni știu cum arată vedeta în costum de baie. 


Neti Sandu se află în vacanță la mare alături de o bună prietenă. Prezentatoarea TV s-a fotografiat în costum de baie și a uimit pe toată lumea. 

 


Ce spune Neti Sandu despre alegerile pe care le-a făcut pe plan profesional, dar și pe plan sentimental?


„Dacă e să vorbim strict din punct de vedere astrologic, eu câtă vreme sunt în lumina reflectoarelor, la televizor, și am notorietate, nu am sfera sentimentală, pentru că se face un fel de switch astrologic. În clipa în care nu mai sunt la TV, apare cineva (e ca și cum schimb mode-ul). Problema este cu vizibilitatea pe care o am și care poate să reapară în orice moment, iar riscul este să pierd relația, așa că eu nu mă grăbesc”, a spus Neti Sandu pentru Viva.ro


Neti Sandu a ieșit recent dintr-o relație care a durat aproape 10 ani. Vedeta a recunoscut că a suferit enorm și a apelat la ajutorul unui terapeut.


„Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie. M-am dus prea târziu.


Abia după ce am fost la terapie, am reuşit să înţeleg ce se întâmplă în interiorul meu. Mi-a răspuns la foarte multe chestii la care nu avea cine să-mi dea răspunsul şi lucrurile s-au revelat de la sine, în timpul terapiei şi după, iar pe altele le-am aflat pentru că am lucrat în terapie”, a mărturisit vedeta pentru okmagazine.ro.

 

Citește și: Cristina Cioran a fost externată fără bebeluș. Fetița născută prematur rămâne la Terapie Intensivă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel